Barnvagns maffia!

publicerat i Allmänt;
Idag så har vi vart fyra morsor med varsin barnvagn och två stora barn, så vi har verkligen tagit plats där vi fart fram. Men de har varit riktigt mysigt faktiskt, även om de är en kamp med Norea på stan. Blev lunch på donken och sedan handlade jag upp mitt present kort på Gina som jag fick av farmor. Blev verkligen super nöjd över de jag köpte de kändes så jag! 
 
Efter middagen så åkte vi till Coop för att handla, blev en stor handling så nu har vi mat för ett tag framöver :)
Norea hann dock somna innan morfar han komma och hämta oss, lillgumman. Hon var verkligen helt slut efter att ha vart på stan, hon är så söt när hon smyger in i mitt rum och lägger sig i min säng. De händer allt oftare att när jag är upptagen med något, idag att plocka undan efter middagen. Så gick hon och la sig.
 
 
 
 

Dagis!m

publicerat i Melvin 6-12månader;
Lilla pojke har fått dagis plats, de glömde jag skriva tidigare! Jag är super glad över de, han ska få gå på samma avd som Norea vilket jag tror kommer bli super. För han ser verkligen upp till henne och är som en liten svans efter henne hela tiden! Kommer bli super :) 
 

Carrie diaries

publicerat i Allmänt;
Älskar de lika mycket som sex and the city, helt underbart! 
Samtidigt så försöker jag skriva ett personligt brev haha går inte riktigt så bra, men de måste vara klart till imorgon för då är sista ansökningsdagen på de jobb jag tänker söka. Men de är ju skit svårt att få till de bra och framför allt att skriva nästan en A4 om hur man är som person! Jag är verkligen kass på de, skenar alltid iväg på mina barn lr så... Nu måste jag ju lägga focus på min personlighet och jag i arbetsrollen :/ 
Nej nu måste de här bli klart!
Trevlig kväll alla! :)

sex and the city

publicerat i Allmänt, Norea 2-3år;
Ohh jag älskar verkligen den serien, kan sitta i timtals och se avsnitt efter avsnitt, de är så roligt och samtidigt får man sig tankeställare. Måste säga att de är helt enkelt underbart, att bara få försvinna in i serien och deras liv!
 
 
Jag längtar efter att nya filmen med Johnny Deep, The lone ranger! Har sätt typ alla hans filmer och tycker alla är bra, han är både snygg och en bra skådis. Den kommer ut onsdag nästa vecka så efter de kommer jag besöka SF inom kort :)
 
 
Sen måste jag ju bara få berätta om min duktiga lilla tös! Hon börjar verkligen bli stor nu! Hon har helt och hållet slutat med blöja, efter jul så va hon blöjfri på dagarna. Nu förra veckan så bestämde jag mig för att de va dags att sluta på nätterna också eftersom hon ibland va torr på morgonen. Så nu är de slut med blöjer för henne, ett blöjbarn kvar nu då :) Håller även på att mentalt förbreda henne på att hon ska sluta med tutte då hon fyller tre, vilket hon är helt med på men jag vet att de kommer bli en riktig kamp. Speciellt då Melvin kommer få fortsätta med tutten två år till :/ Men men bara att ta tag i de när de kommer är ju endå två månader bort :)
 
 
Eftersom de är busstrejk så har vi fått cykla lr gå överallt sista tiden, de är ju bra för hälsan och jag tycker de är ganska kul också att cykla men till och från ålidhem kändes lite långt men jag tog mig i kragen och cyklade upp dit och hem. Men fan mina ben va som spagetti efteråt! Så skönt de kändes dagen efter att veta att jag fixade de :)
 
 
Nu ska jag se ett till avsnitt av Sex and the city sen sova, de är ju en dag imorgon också! Undra vad den ska bjuda på !

Helgen

publicerat i Allmänt;
Avslutade kvällen med jordgubbar, glass och kaffe.
 
Har haft riktigt härliga dagar, fyllt år har jag gjort och så har de ju vart midsommar. 
Torsdagen va min födelsedag, så jag bakade med Carro och hennes barn, sedan åkte jag och barnen ut till pappa för att fira mig. När de kommer för att hämta oss så kommer helt oväntat Victor in genom dörren! Gissa om jag vart förvånad och glad över att se han! Känns som de va evigheter sen, saknar honom verkligen. Så eftermiddagen och kvällen spenderades ute hos pappa med släkten. De va skit trevligt, gott fika och mat och fina presenter fick jag också! 
Mina fina presenter
 

På midsommarafton var vi på Gammlia på dagen och bara njöt av vädret och allt roligt som fanns där. Efter de så vart de grillning här hos mig med trevligt sällskap och go mat. Carro och barnen var här, vi hade verkligen en riktigt trevlig dag! Mycket skratt och lek.
 
 
 

R.I.P Farfar

publicerat i Allmänt;
Idag har de vart en sån där jobbig dag då inget vill funka, natten va orolig och barna vaknade flera ggr var. Vi lyckades inte ta oss upp och få på oss kläder förän halv 3 på efter middagen! Även fast vi va upp och åt frukost och lunch så orkade ingen av oss göra något sen utan de blev mys i min säng. Norea har vart super trotsig och jag visste tillslut inte längre vad jag skulle göra. Bara ta tio djupa andetag och sedan göra om samma proses igen, otroligt utmatande. När hon väl somnade kl 21.30, kände jag mig helt slut men kunde endå inte finna ro i kroppen att sova. Nu efter nån timme i soffan med tv tittande känner jag att jag måste sova, även om jag inte vet hur de ska gå till. 
 
Idag skulle min farfar ha fyllt år, så mina tankar har vart med honom flera ggr under dagen och kvällen, saknar honom verkligen. De är alltid svårt när våra nära går bort även om de va mer än 6 månader sedan så känns de i hjärtat varje gång jag tänker på honom. Tiden gör de lättare men känslorna kommer alltid att finnas kvar. 
Några fina ord om en otroligt fin människa, klicka HÄR.

Du är galen!

publicerat i Allmänt;
Alltså min bästa kompis Carro är helt galen! Jag har fått vara på behandling idag på iksu spa!!! Hon hade planerat ihop något och allt jag fick veta innan var att jag inte skulle planera in något och att jag skulle få vara utan barna en stund. Vi tog en promenad från mig och helt plötsligt svänger hon in på iksu spa!!!! Den underbara vännen min har gett mig en lerbehandling i födelsedags present! De va helt underbart, en timme av bara njutning och min kropp blev verkligen avslappnad. Känner mig helt mjuk och tillfreds i kroppen :) 
Kan inte tacka henne nog för den här dagen super härligt! Men oj va hon ska få igen när hon fyller år jag ska verkligen hitta på något knas haha! 
 
 

sista dagen på veckan

publicerat i Allmänt, Melvin 6-12månader;
De känns som de sista veckorna bara rusat förbi. Nu är de söndag igen och ännu en vecka har gått. De har varit en bra vecka, så kul att få vara med vänner och göra roliga saker tsm med dem och barnen. Veckan som kommer så blir de väl samma sak skulle jag tro, vänner och roliga saker. På torsdag är de min födelsedag och den ska såklart firas, blir ute hos pappa på kvällen. Sen till helgen är de ju midsommar, blir trevligt de med. Känns som att de kommer bli ännu en bra vecka :)
 
Melvin håller på och få två tänder i överkäken samtidigt stackarn, de gör så ont för han att även fast han har fått alvedon så vill han inte ha tutten inne i munnen längre stunder. Så just nu är de mycket gnäll här hemma, Norea blir ju lite sotis också när lillebror får så mycket uppmärksamhet.  Men de går endå bra hon är verkligen en fin stora syster när hon är på de humöret ;)
När lillebror sover passar hon på att krama honom! 

Ny klippt!

publicerat i Allmänt;
 
 
Äntligen nyklippt! De känns så skönt och blivit av med allt ris som jag hade, blev riktigt nöjd. De blev väl 5cm kortare med bättre och bli av med riset och spara ut fräscht hår. Försöker ju få de långt men de går trögt haha!
Tack så mycket till mormor och morfar som jag fått presentkortet av :)
Stort grattis till morfar som fyller 70år idag! 
 

Igår var vi på sommarfest hos familjen Dunkels va super trevligt och jag for hem med två riktigt trötta barn. Norea sovandes i vagnen och Melvin somnade på bussen påväg hem där han satt på min mage, riktigt mysigt att få ha honom så nära och bara kramas. Han är ju super mysig när han väl vill de ;)
Vi ses där nästa år igen!! 
 

Min ballerina

publicerat i Norea 2-3år;
 
Hon har helt enkelt börja fatta greppet, helt på eget initiativ så har hon nu börjar klättra på polen min lilla tös. Jag kan inte göra annat än att skratta då hon verkligen är jätte stark som drar upp sig enbart i armarna :)
Men lite stolt blir man ju haha :)

Grattis Olivia!

publicerat i Allmänt;
 
Idag är en student dag, de har vart studenter som åkt på flak både på lastbilar och bakom traktorn. Musik, alkohol, glädje och mycket skrik. Men de var väldigt roligt att se alla finklädda och glada studenter. 
Var en med Stina på stan, sedan hem en sväng, hämta Norea och åka till Erika för att fira Olivia som tog studenten idag!!! Grattis !!!

Hade super trevligt på festen för henne med familj och vänner, Norea lekte med de andra barnen och hade super roligt. Go mat och trevligt sällskap. Norea var så trött att hon somnade påväg hem så hon fick ligga i Melvins vagn och Melvin fick sitta i bärsjalen :)
 
Väl hemma sov de som stockar och gör de fortfarande, jag passade på och träna lite eftersom de somnade så tidigt båda två ikv. Så lite polefit och styrketräning vart de ikv, skulle verkligen behöva ta en löppar runda snarast! 
 
Nu ska jag fortsätta se Efterlyst :)
 

Andas!

publicerat i Norea 2-3år;
De var precis så jag tänkt när jag kom in i köket imorse, Jag vaknade av att Melvin va ledsen. Vaknade till och såg att Norea inte längre låg breve mig. Går yrvaken in i köket och mot deras sovrum, då jag ser de... Norea på en stol vid diskhon, vattnet rinner för fullt och de är vitt florsocker överallt. Jag kände verkligen bara andas, andas, flippa inte ur nu... Efter att ha skurat golvet, duschat Norea och dammtorkat så känner jag mig helt slut och kl är bara strax efter 8!
 
Ska iaf bli skönt att hon ska få vara på dagis idag, de här med att gå i skafferiet och ta saker är hennes specialite. Hon kan göra de på morgonen,dagen,kvällen till och med på natten har jag vaknat av att hon är i skåpen och ska ta något. De är otroligt frustrerande att inte kunna lämna henne mer än 1 min någon stans, för att jag vet att de är något bus på gång. Min busunge, men fan va jag älskar henne iaf, de är som att jag kan se lite av mig själv i de där små busiga ögonen som smyger upp på natten för att äta godis. Jag är ju också en gotte gris, var iaf, så de känns ju inte främmande för mig att suget finns där. Önskar bara att hon kunde fråga först lr åtminstonde inte stöka ner så jävulst =P 
 

Life is not easy

publicerat i Allmänt;
 
Idag har varit en otroligt lång dag, upp kl 5.15 för då bestämde sig mina barn att de va morgon. Jag va inte speciellt pigg och kände verkligen inte lust att gå upp. Men va gör man bara kliva upp, tanken var att åka på sommarfesten på Ålidhems öppna förskola men de fanns inte en chans att jag lr barnen orkade de. Så vi har bara varit hemma idag, blev en kort promenad pga att de började regna. Sen har vi sett en film, busat, dansat och bara myst. Även sovit, dock allt för sent så Norea ville inte gå isäng kl 19 som vanligt. Men när kl va 20.30 sov hon äntligen, de va en riktig kamp! 
 
Just nu känner jag mig helt slut och vet att de snart är lägg dags så jag håller bara ut lite till, ska lyxa till de med vaniljglass och smällt nougat bara för att jag kan ikv :)
 
 

Lunch

publicerat i Allmänt;
Ännu en härlig dag med Stina och barnen, blev en tur på stan med lunch, super gott! Sen lite tittande i affärer, boka till hos frissan och så åka hem hit. Blev bus, bulla och middag tsm innan de var dags för dem att åka hem.
Efter de hade åkt gick vi en snabbis på ica och köpte mjölk sen var de läggdags för de små. 
 
 

Bad

publicerat i Allmänt;
Idag har vart en toppen dag, vaknade kl 6.50 av Norea och för engång skulle så var jag faktiskt pigg :)
Har hunnit skit mycket, tvättat tre maskiner, vikit tvätt, ätit grötfrukost, städat toan, torka golvet och barnas stolar i köket, och packat inför bad äventyret. När allt var klart va kl bara 9.30! Jag började typ klättra på väggarna för jag fick inte tag i Stina, solen sken och jag ville bara åka iväg till stranden. Mer än en timme senare ringer hon och då har de sovit tills dess. Jag packa ihop barnen och vi gick på ica och sen åkte vi till stranden, ÄNTLIGEN!
 
Väl där va de skit mysigt, sol, varmt, lite regn och lite kalla vindar men over all var de helt underbart. Barna leker så bra själva där, blir nog många dagar där i sommar! Carro och hennes barn kom också en stund, alltid lika uppskattat. 
 
Nu sover de små efter en lång och rolig dag, känner mig själv helt slut också så blir väl en film och mycket vatten innan jag intar liggläge :)
Så här glada va mina barn när vi kom hem idag

Ny header :)

publicerat i Allmänt;
Nu har jag faktiskt lagt ner lite tid på att fixa bloggen lite mer personlig med en ny header, kan ni inte se den så prova uppdatera sidan :) Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker :)

Underbara sommar

publicerat i Allmänt, Melvin 6-12månader;
Dansande flicka på gungan :)
 
Just nu spenderar vi nästan hela dagarna ute i solen, de är så otroligt skönt. Bara få njuta och leka ute i de underbara sommar vädret. Även om jag är en vinter människa så trivs jag otroligt bra just nu, de är som harmoniskt på något vis. Att bara ta på sig skor om ens de och gå ut på gården och leka, gunga och måla med kritor på marken. 
Igår va vi för första gången på Bölesholmen, helt underbart hade vi de med Stina och hennes barn, kompis, mamma och syster. De va varmt och skönt, barnen badade och lekte skötte sig nästan själva och vi fick sola och bara njuta av tillvaron. De är verkligen härligt att ha barn i typ samma ålder, de leker super bra tsm speciellt ute där de inte finns nå grejer nästan att bråka om. Mitt lilla busfrö till dotter skvätte ner mig med vatten flera ggr, jag som är en riktig badkruka gick inte i vattnet mer än till knäna. Men Norea badade hela sig nästan, hon höll huvudet ovanför ytan med blötte endå ner håret. De är verkligen något som vi kommer att göra om kan jag lova. 
 
Idag har jag haft Carro och barnen här, vi har vart till våran super fina lekpark med skeppet och ätit go middag tsm. Vart kyckling i mögelostsås och pasta, var super gött! Nu sitter jag och bara njuter av livet, ska ner och tvätta en maskin innan jag lägger mig tänkte jag. Har börjat lite smått med tygblöjor till Melvin så nu är de mycket tvätt :)

Att njuta

publicerat i Allmänt;
Fin flickan som nu har hyfsat rakt hår :)
 
Just nu försöker jag bara njuta av livet, ta en dag i taget och helt enkelt inte stressa upp innan något hänt. Livet som små barns förälder är ju hektiskt och de är något som händer hela tiden, men de är så kul. De är verkligen givande att få de där kramar och pussarna och de söta orden som kommer mellan trotts, skrik och grin. Gu va jag älskar mina barn, en obeskrivlig känsla är de! 
 
I helgen så har jag vart utan dem och de kändes verkligen i hjärtat på dagen idag att jag saknade dem! 
Har vart med mina vänner och verkligen haft skit kul, så tack alla för i helgen ni vet vilka ni är! De måste helt klart göras om :)
Grattis till Dahlia också som fyllt år :)
Nu ska jag faktiskt lägga mig så natti :)