Söndagar

publicerat i Allmänt, Melvin 1-2år, Norea 3-4år;
Söndagar känns som en såndär mellan dag, då man vill göra ngt men inte riktigt kommer sig för och då man försöker njuta men endå längtar till måndag så en ny vecka kan starta med allt va de innebär...
Idag har vi haft en mysig förmiddag me film, bus och massa mys, sedan blev de en massa annat idag, kändes som dagen försvann men nu går tiden otroligt sakta. Tror de är mkt pga att ja är jätte trött och vet att de kommer bli en intensiv dag imorgon. 
Ska lämna Norea på förskolan, åka upp på sjukhuset med Melvin och sedan åka med honom till förskolan, för att sen träna, hämta barnen och åka och fira deras tremäning som fyller år idag. 
 
Melle liten har tandsprikning av två tänder samtidigt just nu, vilket resulterar i sårig och ond rumpa av all diarre. Tycker så synd om han som ska behöva ha de så varje gång de kommer en ny tand, hoppas att de snart ger med sig. Tidigare gånger har de gett sig först när hela tanden sprukit igenom tandköttet, vilket nog är några dagar bort. De är tand 13 och 14 som kommer nu, de går verkligen undan nu när de väl börjat komma fram!
Super härlig bild på mina tomtenissar från i onsdags då vi var på julbord!
Den här är från Luciafirandet på förskolan som vi var på i torsdags.
Mina små sötnosar!
 
 

Julgran

publicerat i Allmänt;
Idag har vi klätt granen, fick pumlor av min fina farmor idag så då blev de att ta fram granen.
 

Barnen fick så klart hjälpa till, de va mkt duktiga båda två!
Innan de hade vi Anna och Benjamin här, de bjöd på middag och så blev de kaffe och skitsnack ;)
 
Hade en super dag innan allt de ovannämnda med Dahlia och Pia, va med Dahlia och Sofia på skohuset och rusta. Sedan våldgästade vi Pia, vilket va super mysigt att få se hur hon bor nu. Bjöds på mat och kaffe där och även en massa skratt och snack. 
 
Nu blir de strax CSI och sedan sängen.
 
 

If today was ur last day

publicerat i Allmänt;
Each day's a gift and not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind
And try to take the path less traveled by
That first step you take is the longest stride


Just nu känns de som att varje dag faktiskt är en gåva och att jag ska försöka leva i nuet och inte i framtiden precis som barnen. Oroa mig mindre för vad som komma skall och försöka göra de bästa av de jag har framför mig. Vilket såklart är mina barn, så de är helt klart mitt focus(som vanligt men lite extra). 
 
Tittat på mkt bilder och läst mkt citat från Nelson Mandela han va verkligen en underbar människa.
My he R.I.P
 

Mom

publicerat i Allmänt;
Vill börja med att säga Grattis till min mamma som fyllde år igår! :) Vi var där och käka middag och fira henne igår, va mys.

Sedan ha jag hittat min nya serie som ja dock redan sett alla släppta avsnitt av men måste rekommendera den till er. Så alla som inte såg serien Mom i tisdags kolla in den! Så otroligt roligt!