Första riktiga veckan på förskolan

publicerat i Allmänt;
Nu har första veckan börjat på riktigt och de känns jätte bra att ha barnen på förskolan, de trivs så bra där och personalen är underbar. Så nu snart får jag börja men en sysselsättning också så kommer de bli toppen också verkligen! Känns verkligen som att livet flyter på bra just nu, inga större hinder som jag ser i min väg :)
Här kommer lite blider från våra senaste dagar.
Melvin på förskolan
Jag innan min lunch med Anna och Carro
Ute hos morfar
Mys i soffan
Blåbärs plockning när vi var på promenad
 

Förskolan

publicerat i Allmänt;
Jaa nu har Melvin börjat sin inskolning på förskolan och de känns riktigt knasigt men samtidigt jätte bra. Lillpöjken min börjar verkligen bli stor nu och är ingen bebis längre, vilket är en tanke som jag verkligen får brottas med eftersom jag kallar han bebis hela tiden! De går jätte bra för honom där han trivs verkligen med barnen och personalen. Idag är första gången som jag lämnat honom och jag fick en liten klump i magen när jag gick där ifrån, eftersom han inte grät så kändes de endå bra. Personalen har inte ringt än så de måste ju gå som en dans, han har nu vart där själv i tre timmar! Jag är helt förbluffad över hur bra de går hade ju som förväntat mig lite mer motgång än vad de var med Norea men inte de. Sen så är de ju super bra också att han har storasyster där på samma avd så han har ju en trygghet. Helgen har vart super bra, middag och mys hos farmor på lördag och hos mamma på söndag. Verkligen en trevlig helg, barna passade på och bada i havet när vi va ute hos farmor och käkade bär så de nästan kom ut genom öronen på dem. Men de va så skönt att komma ut från stan och bara vara i härlig miljö med fint sällskap.

In i rutiner

publicerat i Allmänt, Melvin 1-2år, Norea 2-3år;
Nu börjar hösten närma sig med storm steg och stora förändringar kommer att ske, de känns både spännande och nervöst. Norea började på dagis igen igår och Melvin börjar på måndag med sin inskolning. De känns så himla konstigt att efter 3år med barn mer lr mindre hemma ska de nu faktiskt vara på dagis. Jag kommer få massa tid över till jobb lr plugg vilket nu de blir är fortfarande oklart. Men de är spännande att kunna börjar fokusera lite på sig själv igen och se vad jag faktiskt vill =P
 
Idag så tog jag mig en promenad efter vi lämnat Norea på dagis, blev en låång promenad till Baggböle! Inte riktigt tänkt men skönt va de, välbehövligt efter sista tidens latheter och goa mat!
Nu när vi lyckats få i oss lunch ska vi väl gå ut i solen ett tag om den nu vill komma tillbaka. Sedan kl 14 ska vi hämta Norea, blir nog en lung kväll men kanske nå bak lr liknanade. 
 
Här kommer lite bilder från de senaste dagarna :)
 
 
 

Riktigt tokigt!

publicerat i Allmänt;
Efter en vecka med urinvägsinfektion och förkyldning så vart dagen helt knäpp! Norea åkte till sin morfar igår och sov över där, så jag hade bara Melvin. Igår kväll va super mysig med kvällspromenad i värmen längs älven, go mat och underbart sällskap. Imorse så vaknade Melvin kl 7 fick då en flaska välling och somnade om, sov till 10 då jag bar över honom till min säng och sedan sov vi till kl 14!!! Jag höll på och få en chock då jag såg va kl var, inte var de så jag hade planerat att spendera en varm och solig dag... Men men ibland så styr kroppen över en och de verkar ju som att jag verkligen behövde sova de där extra timmarna. De va iaf super skönt och en timme senare kom en helt utslagen jänta hem, bjöd morfar och Erika på kaffe och nybakad sockerkaka :) Kvällen har bestått av tvätt, tvätt och lite mer tvätt.. Nu såhär in på natten så avnjuter jag en kall öl och gott sällskpa, tror dock de börjar bli dags att gå isäng med tanke på att jag har två små som kommer vakna innan kl 14 imorgon ;)
 
Natti natti