Efterrätt!

publicerat i Allmänt;
Igår så gjorde vi kyckling och broccoli paj och sedan hallonkakamed vaniljglasyr till efterrätt :) vart riktigt gott och kakan gick verkligen hem hos barnen! Grannpojken och hans pappa kom över och åt kaka och barna fick leka, lev ännu en sen kväll. Men de lönnars sig ju för jag fick sovmorgon till 7.45 :) 


Nu ska jag lämningar matte uppgift sedan ner i tvättstugan och iväg och storhandla. 
Ha en bra dag! 

Mörkret!

publicerat i Allmänt;
Idag har vi vart inne och myst med film och pyssel, efter middagen gick vi ut för att leka i mörkret. De är otroligt dåligt med lampor på gården så de var svårt för barnen att lek i sanden. Men de hade super kul och grannens pojk kom ut en stund också :) önskar jag hade tagit med mig kameran ut för Norea och Melvin lekte så fint tsm och skrattade så de höll på att kissa ner sig. 
Norea börjar bli väldigt duktig på att rita! 

De blev en sen kväll för dem och de var svårt att få dem att sova, pappa och Erika kom hit med en fåtölj till mig också ikv :) 

Där fick ja!

publicerat i Allmänt;
Jag som trodde det hade börja vända med sjukdomarna här, nej va in på pvj igår och fick veta att Norea har schalakansfeber. Så nu är de antibiotika i 10dagar, hon har troligtvis smittat mig fast debilt ju halsfluss som vuxen. Melvin är iaf nästan frisk som tur är och norea har fått tillbaka energin men dock dåligt humör. Jag skulle bara vilja dra täcket över huvudet och sova! 


Välmående

publicerat i Allmänt;
Så länge som vi mår bra och allt rullar på så tänker vi inte så mkt på att vi mår bra. Men när vi börjar må dåligt så är de allt vi kan tänka på, med små barn så är de ständigt ngn sjukdom på gång och ngn man försöker undvika. Idag har Norea mått mkt bättre och Melvin också, vi har vart på stan efter lunch och köpt overaller och träffat momo och sedan fredagsfika på församlingsgården. Super mysig dag, avslutade den med go mat och trevligt sällskap. 

Men nu på sen kvällen så har Norea vaknat och har klåda över hela kroppen, hon har ju haft utslag några dagar men de har inte kliat såhär mkt tidigare. Så jag börjar bli fundersam över vad de är som hon har, men blir de inte bättre till imorgon måste vi åka på pvj. 
Nu dags för sängen, Natti!

Sjuklingar!

publicerat i Allmänt;
Har två sjuklingar här hemma :( de mår dock bättre idag än igår, Melvin har ögoninflamation och Norea har troligtvis femte sjukan. Hoppas på att de mår bättre imorgon för vi behöver åka och köpa overaller, så hoppas de är pigga och glada imorgon :) 



Sjuka barn!

publicerat i Allmänt;
Jag fick idag ett samtal från förskolan om att Norea var dåligt så de var bara att åka och hämta dem. En förkyld Norea med feber och halsont och en Melvin med ögoninflamation. Så de har vart två trötta, gnälliga och goa ungar ikv, tur de finns medicin som gör att de snart blir bättre. 

På fredag hoppas jag de mår bättre för då har vi planerat en dag på stan med shopping och träffa momo. 

Trevlig kväll :)

Plugg

publicerat i Allmänt;
Då har jag äntligen börjat plugga, först Ma och eng nu fram till jul :) Så idag började det och de känns bra :) 
Utöver de så är allt som vanligt, barnen växer och mår bra och trivs bra på dagis :) 

Lillebror!

publicerat i Allmänt;
I torsdags kom min lillebror upp och hälsade på han är fortfarande kvar men bor inte hos mig. Vi hade middag och kalas fika för honom på torsdag kväll ute hos pappa de var super trevligt, massa släkt och vänner. Jag hade bakat cupcakes såklart, vilket var uppskattat. Igår så var jag, barnen, Victor och J på busplaneten och busade tills barnen va så trötta när vi åkte att de somnade i bilen. Men de va super mysigt att få lite kvalitets tid med bror min! 
 
Idag har vart en riktig slappardag, vi har växlat mellan sängen och soffan och tv och film hela dagen. Vart mysigt och barnen har vart så himla mysiga verkligen. Dock har vi nog dragit på oss en förkyldning för de hostas och snörvlar hela tiden här hemma :(
Men de är ju sånt som kommer som ett brev på posten när hösten kommer!
Har dock börjat löpa mer regelbundet och de känns så skönt i kroppen att den får röra på sig så mycket som den vill. Även om jag inte har lust så gör jag de iaf för de känns så himla skönt efteråt. Så nu känns de som kroppen börjar komma i balans igen vilket är en otroligt skön känsla.
Norea har även haft kompis här och vi har vart och käkat middag med mor min på stan, små vardagsnöjen helt enkelt :)