Små barns mamma

publicerat i Allmänt;
 
 
De va en otroligt tuff natt, efter att ha hunnit vänja kroppen vid att barnen sover genom större delen av natten så känns de när de ej sover. Mina barn sover oftast hela natten med undantag att Melvin tappar tutten innan ja lägger mig. Oftast är de en natt i veckan som de vaknar på antingen båda lr en av dem, ibland går de fort att få dem att somna om och ibland tar de timmar. Inatt va en sån natt då de tog tid! Melvin vaknade vid halv 12, när han somna om ca 12 så vaknade Norea och va vaken till 01.10 och under den tiden vaknade Melvin igen och somnade inte om förän halv 2! Inget dög och de ville typ gå upp, jag va super trött och vägrade såklart. Melvin kissade i sängen när jag bytte blöja så ja va tvungen att tvätta av han och byta rent i sängen. De va totalt kaos här... Tycker synd om mina grannar när de blir så att de grinar och skriker flera timmar på natten, hoppas de inte hörs så bra igenom. Mina grannar får nog stå ut med ganska mkt, mornarna hos är oftast ganska högljuda då värken jag lr Norea har speciellt bra morgonhumör. Men åh andra sidan så får vi stå ut med när de kommer hem på nätterna och klampar på i tapphuset så egentligen så är de nog lugnt. Tror de är lite av en oskriven regel om att klarar inte ja på dig så klagar inte du på mig. De funkar då än så länge, vilket är ganska skönt. Har bara behövt säga till en granne en gång om att de spelade för hög musik för sent. 
 
De är skit dåligt väder ute och jag har sovit hela dagen så de gör inget, men nu när barnen är hemma vore de skönt om de iaf kunde sluta regna så vi kunde gå ut en stund. De har fortfarande kvar massa energi fast de vart på förskolan, de skulle behöva springa av sig lite! Häller i mig massa kaffe för att få nå energi så vi kan hitta på ngt, får väl se om de funkar. 
 
Miss days like this..
 
 
 

New tattoo

publicerat i Allmänt;
 
Nu har jag äntligen fått nålen i huden igen! De är så otroligt roligt och jag får blodatand varje gång och vill hela tiden ha mer! Efter varje tatuering så blir jag mer taggad på att göra ännu en, igår kväll satt jag hur länge som helst och tittade på tatueringar och fantiserade om vad mer jag skulle vilja göra. De finns så många fina motiv som jag skulle vilja göra men de är ju en kostnadsfråga också, de är dyrt att tatuera sig! 
 
Förutom tatuering så har vi mest bara myst på i helgen, vart hos Maya och Elliott och lekt, städat och sånt där annat vanligt. Var upp och hälsade på min lillebror i fredags och de va jätte roligt, han mår så bra och de är så otroligt kul att träffa honom och se hans framsteg. Men jag saknar honom och min andra lillebror, tur de snart är jul så vi alla får spendera lite tid tsm! 
 
 

Time to wake up

publicerat i Allmänt;
Tiden är ngt vi borde vara rädda om men de enda vi gör är att stessa oss igenom dagarna och försöka hinna med så mkt som möjligt ist för att njuta av stunden. Jag är precis likadan, försöker klämma in mer än vad som egentligen är lämpligt på en dag och stressar mig igen om sakerna ist för att ta de lugnt och harmoniskt. När jag ser på mina barn så ser jag hur de lever i nuet, de tar ut känskorna här och nu för de är då de gör ont. De tänker inte på vad vi ska göra imorgon mer än en sekund, de tänker på vad vi ska göra här och nu. Precis så borde vi vuxna och göra mkt mer, tänka på morgondagen men mest på vad vi gör och ska göra nu. Livet är ngt vi går igenom med mer lr mindre motgångar, vi alla har ngt vi skäms över, ngt som fortfarande gör ont, ngt som vi älskar, ngt som vi inte kan leva utan och ngn last som vi inte kan bli av med. Men trots detta så måste vi fortsätta leva, vi måste hitta en balans mellan alla de saker som vi går igenom varje dag. Vissa dagar är tuffre att ta sig igenom än andra och dessa dagar gäller de att bita ihop se de positiva och ljusa sakerna i livet. Att ha ngn att luta sig mot när de blåser som värst och ngn att dela med sig av sina problem och motgångar. Bara att ha ngn  där är ofta en stor lättnad. 
 
Idag är en sån där dag då jag bara skulle vilja gräva ner mig, ont i halsen, mkt i skolan, griniga, skrikiga barn, trött, bråk, jaa du vet allt ba skiter sig! Men jag försöker hitta de bra sakerna även fast de tar emot och jag egentiligen inte ens vill. 
 
 

Fuck u!

publicerat i Allmänt;


Ibland skulle jag verkligen vilja hänga ut dig så varenda jävel får veta vilket svin du är, men varje gång ändrar jag mig. För trots all skit så kan jag endå hålla huvudet högt för jag gör rätt och jag kommer enbart bli starkare utav alla dina prövningar. Du kommer aldrig någonsin kunna trycka ner mig igen, jag har kommit förläng med mig själv för att ta din skit! So fuck u and all ur drama!

Tatto

publicerat i Allmänt;
Happy! Nu är de bestämt att de blir en till tatuering! Berättar inte vad lr vart men om ca en månad kommer jag göra den! Är sååå glad att de äntligen kommer bli av, ja har gått och längtat sen jag tatuerade mig sist! 

Förutom de så är de en helt vanlig dag med plugg :) 
Ha en bra dag! 

trevlig helg!

publicerat i Allmänt;
vart en lugn och skön fredag med mys och bus. lördagen spenderade vi på leos lekland tsm med grannen och kvällen bjöd på lördagsmys och tv tittande.
på söndagen åkte vi till momo och käka middag och gosaker :)
vart en bra och mysig helg! :)