Fotboll

publicerat i Allmänt;
Idag ska vi iväg på fotbolls match, älsklingen ska spela match ute i boschen. Idag ska vi med, har inte blivit att vi har sett så många matcher den här säsongen eftersom vi inte har bil lr körkort. Men de ska bli kul att iaf få se den sista matchen som kan vara avgörande. Nu måste jag gå och packa grejer inför att vara ute i flera timmar.
Hör av mig senare om resultatet =)

IKEA

publicerat i Allmänt;
Idag har jag ich Norea varit med Frida på IKEA och Birsta city. De har varit en väldigt rolig och intensiv dag, blev verkligen en heldag. Vi åkte imorse kring 8 och var hemma vid halv 9 ikv. Blev lite smått och gott inge stor handling direkt utan bara lite smått och gott. Men nun är jag jätte trött så jag ska titta på tv lite och sen gå och sova. Skriver mer imorgon.
Jag och lilla Haley igår =)

We are beautiful

publicerat i Allmänt;
Jag har helt klart idetorka idag om vad jag ska blogga om.. Har suttit nu i 20 min och endast kommit på en rubrik inte ok. Ska iaf på öf idag... tar väl lite kort och så lägger jag ut sen om jag lyckas koppla in den till datorn. Aja heej så länge...

Core

publicerat i Träning;
Idag har jag träningsvärk i magen efter x antal magövningar igår. Var besviken över att jag inte kände något efter i måndags då vi var och gymmade.  Så idag gjorde jag väl lite för mycket ist haha, blir intressant idag när vi ska på core.

regnet de bara öser ner...

publicerat i Allmänt;
Nu har de regnat i flera dagar och jag fattar inte varför de inte blir bättre väder. De är så sjukt tråkig för man kan inte göra något utan att bli blöt. Jag skulle så gärna vilja gå promenader, vara ute och leka osv. Men men vad ska man göra, svårt att aktivera barnen inne dag efter dag. Ne jag hoppas på bättre väder inom kort, känner att jag blir på lite dåligt humör också.
Imorgon blir de träning och sedan en sväng till Östra gymnasiet. Ser fram emot öf på torsdag och fredag ska bli skönt att aktivera Norea lite gran på ett större ställe med vänner som hon kan leka med

Ljuvlig fredag

publicerat i Allmänt;
Idag har varit en ljuvlig fredag, har fått veta att jag får fortsätta med mammagruppen. Sedan har jag varit på mammagrupp och umgåtts med alla härliga mammor helt klart mammarekord idag! Tog en hel del bilder men de verkar inte få in dem på datorn. Så de blir väl en annan dag ni får se dem. Iaf så tog vi oss en sväng till M-klädhuset och köpte galonvantar, strumpbyxer och hängslen till lillan. Sen hem, Lillan och jag myste och byggde med hennes klossar. När hon hade lagt sig klickade jag in på ljuvali för att klicka hem lite grejer till köket. Tänkte att jag skulle baka till veckan, äppelkaka och muffins.
Time to sleep!

Otränad!

publicerat i Träning;
Tidigare idag trodde jag helt klart att jag hade klarat mig men nej, jag har ont överallt. Haha, två dagars träning kanske inte var en så mjukstart trotts allt. Men men ingen tid för att vila nu inte, imorgon kväll blir de ett till träningspass, vattenträning med Charlotta. Ska bli kul och prova på något nytt, har aldrig varit på de tidigare. Hoppas bara att kroppen orkar med de, men de blir ju en lugn dag fram till träningen. Nu ska jag se cold case och sedan sova lär bli en tidig morgon imorgon.
Natti natti

Kroppen

publicerat i Träning;
Dagens yoga var riktigt nice, de var avslappnade  men de känns endå i kroppen att jag har börjat träna nu.
Hittade bilden på google, tycker att den va bra. en förre och en efter bild, fast de är ju itne ja men endå. Nu ska kilona bort och jag ska blir nöjd med min kropp. Nee nu ska jag ta fram och tina mango och sedan gå ner till våra fina grannar på fika =)

Äntligen igång!

publicerat i Träning;
Nu ieftermiddags körde vi igång med träningen, vi var på ett bodybalance pass som en mjukstart. Denna vecka kör vi väl på lite mjukt kan jag tänka mig för att sedan köra på ordentligt nästa vecka. Så tänker iaf jag, vi är ju ett gäng med goa brudar som ska träna tsm. Nu ska mina mamma kilo bort och självförtroendet upp på topp igen.
Sen så ska de bli super roligt med öf igen, de börjar på torsdag igen efter sommaren. Vi hade ju lägret också som var fantastiskt och nu börjar de igen som vanligt. Fast i nyrenoverade lokaler, de är fantastiskt vad dessa underbara människor gör för oss.
Nu ska jag gå isäng ska upp kl 6 imorgon för att fara mad Carro och träna Yoga kl 7 ;)
Natti natti

Grattis

publicerat i Allmänt;
Stort grattis till våran kära granne och min goda vän Carolin! Hon fyller nämligen 20år idag, de är stort.

Idag så har jag, älsklingen och lillan varit på stan och köpt nya byxer åt älsklingen. Sedan åt vi middag på Ronyas innan älsklingen skulle fara och jobba. Då gick jag och Anna en sväng på stan för att göra en Godi bag åt Carro. När kl närmade sig 14 så var de dags för mig att åka ut till Mamma och pappa. Spenderade eftermiddagen med mamma och pappas granne Karro och hennes barn, riktigt trevligt för mig och roligt för Norea. Sedan blev de middag hos mamma och bröderna, tills de blev dags att åka hem. Nu sitter jag som vanligt och ser CSI de är helt klart min grej.
Matilda förra året =) Tycker de är en super fin bild.

opps

publicerat i Allmänt;
Jag har helt enkelt blivit kass på att blogga, vet inte varför. Känns inte kul alls att veta att de var flera dagar sedan sist jag bloggade. Men men vad ska man göra, antar att de går lite i faser de här med bloggandet. Hur som haver så händer de väl inte så jätte mycket kring oss. Vi var på dop igår super fint, våran vännina Annicas pojke Bryan döptes. Förutom de så har de väl inte hänt något speciellt, haft middags gärster ikv trevligt. Varit på födelsedagsfika idag hos min farbrorsfru. Ja lite sånna små saker som förgyller våran vardag.
Imorgon blir de att gå en sväng på stan sedan åka ut till mamma och pappa för att umgås med grannarna där och sedan middag hos mamma och pappa.
På tisdag händer de något otroligt roligt, jag och några vänner ska och köpa gymkort på simhallen och börja träna. Tänkte börja med att träna 2-3 gånger i veckan och sedan får vi se vad jag har tid och ork till. Men ska bli skönt att komma igång på riktigt och vara ett gäng så man kan få med sig någon om man vill träna. Sedan får man fri tillgång till simhallen också så jag och lillan kan fara och bada när vi vill =)
Nu ska jag sova natti natti!