No she did'nt!

publicerat i Träning;

Yes I did!

Nu kommer jag säga en massa saker som är helt förbjudet att säga. Haru onödiga komentarer håll dom för dig själv, jag behöver dem inte!

All den här skiten om att man ska vara nöjd med sin kropp efter man ha fått barn, VARFÖR?!
De är väl helt upp till var och en hur man känner!

Jag är inte nöjd, alla bristningar och små tomma bröst mår väl vara. Men den utslitna huden, de extra kilona och RUMPAN! Nejnej, de är inget jag vill lr tänker acceptera! Klart jag inte tänker lägga mig ner och gråta och tro att de försvinner av sig själv. Inte heller lägga mig under kniven i första taget lr köra någon galen diet med träning sju dagar i veckan!

De ska göras klocka hälsosamma val med en sundlivsstil på menyn. Jag vill må bättre och se bättre ut, genom att välja te framför min älskade coca cola och frukt och bär framför min älskare choklad. Sen promenad framför bussturer och plankan framför soffläge!

Jag vill kunna leka med barnen på stranden i en bikini utan att känna mig obekväm. Kunna ha de kläder jag vill utan att oroa mig för att de ska bli valkar. Jag är 20, jag har rätt att ändra mitt utseende tills jag är nöjd utan att folk ska tycka jag är knäpp!

Fintväder

publicerat i Allmänt;
 
Solen kom fram idag, otroligt skönt! De var behövligt för mig att få lite solljus, känner att jag fått alldellens för lite av det iår! Så efter jag hämtat Norea gick vi till en lekpark och lekte, galen mamma som jag är så hoppade jag omkring lika mycket som Norea! Ammade på en parkbänk vilket Norea tyckte va konstigt haha! 
 
 

Sylt

publicerat i Allmänt;
Har två smått sjuka barn här, Melvin feber och nästeppa, Norea förkyld. Otroligt påfrestande natt vart uppe varjetimme med någon av dem. Nu mår de iaf lite bättre efler ett besök på Apoteket och barnens hus :) 
 
Ikv så har jag rensat lingon och kokat sylt för första gången, blir spännande och smaka den när den kallnat :)
 

Ut I skogen

publicerat i Allmänt;
 
 
Idag åkte vi ut till pappa, luncha med en massa släktingar och fika. Paj till lunch och glass och hjortronsylt till efterrätt! 
Efter mycket surr och umgänge så fot vi ut i skogen för att plocka lingon, blev två nästan fulla hinkar! Riktigt härligt höstväder idag, så skönt att få vara ute i skogen då :) påvägen tillbaka till traktorn hittade jag och Norea ett superbra blåbärsställe, som ni ser på bilden så låg Norea ner i riset och käkade. Super härligt!

Sushi

publicerat i Allmänt;
 
Igår fot ochflängde jag ordentligt, stan för att käka lunch med Anna och träffa Carro. Blev lång lunch på döner sen en promenad för att Norea skulle somna och sen kaffe på barista. In på hm för att köpa nya skor åt Norea sedan träffa min mamma och lämna Norea med henne. 
Hem för att gå ut med vovven sen kom Lisa och hämtade mig och vi åkte på sagga mi för att käka. Super go vegitarisk sushi, en hit, blir helt klart fler gånger dit! 
Hem till mig och så var jag försöks kanin då Lisa skulle bygga gelikar för första gången. Superkul! 
 
 
Idag har jag varit in till stan för att hämta Norea efter pytte dansen, blev lunch på donken, köpa galonvantar och chailatte sen hem. Nu är de lördagsmys som gäller! 

Mys

publicerat i Allmänt;
Lill Chico myser med mig i soffan i typ 30 sekunder :) 
Idag har vi som vanligt varit på öppna förskolan för unga föräldrar, jätte mycket barn och föräldrar där! SÅ HIMLA KUL! Blev chokladbollbak, prata med alla fina och hamburgare till middag! 
Nu ligger jag och myser i soffan med Melvin, snart sex and the city sen sängen! 
Imorgon ska jag på stan och shoppa med Anna och barnen, ev kommer Carro och gör oss sällskap. På kvällen ska lillan till mamma och Lisa och tuva kommer hit och myser! Ska bli så kul dag! 
 
Finns på instagram lilmamman

Just nu

publicerat i Allmänt;

Norea sjunger så fint "ja jag är lycklig, ja jag är lycklig, ja jag är lyckligt månda, tisda, onsda, torsda, freda, lörda, ja jag är lycklig hela långa veckan ut" 

Rissi frutti

publicerat i Allmänt;

Idag har varit en vanlig dag, Norea hos dagmamman och jag och Melvin sovandes. Till middag fick vi besök av momo och morbror Petter, Norea blev så klart överlycklig :) Bjöd på pasta med kyckling i sötsur cream freich sås, GOTT!
Sedan blev de bus och Pippi, avslutade kvällen med rissifrutti! Norea blev så glad när vi efter mycket letande hittade en laktosfri :)

Sitter nu framför tv och ska se sex and the city sen sova, en dag imorgon också :)

BVC 10veckor

publicerat i Melvin 0-6 månader;

En rörig och vimsig småbarns mamma som jag är så missade jag BVC tiden idag. Hade dock tur och fick tid en timme senare då en pasient hade avbokat. Hade mammasamtal och vägning och mätning, oj vilken STOR pojke jag har!
57,3cm och 5,43kg han växer så de knakar lilleman!

Min lilla Konstnär

publicerat i Norea 2-3år;

Ikv efter maten så tog vi fram fingerfärg och förvandlade köket till en konststudio! Norea vart helnöjd eftersom hon fick använda händerna att rita med :) de blev tre super fina tavlor, en med Noreas hand och fotavtyck på, en med Melvins hand och fotavtryck på och en som Norea målat helt själv :)
Dock blev de mest färg på kroppen på henne! Så snygg hon vart som en liten avatar.
Nu är vi helt utslagna och myser på i soffan!

Måndag

publicerat i Allmänt;

Idag har de varit en regnig inne dag med Pippi och massor av fika :) riktigt mysigt faktiskt! Har nu sett ett avsnitt av sex and the city och inser att de är hög tid att gå isäng.
Imorgon är de dagmamma för Norea som gäller och tvättning för mig och Melvin. Inge kul att måste tvätta men de är ju som sagt ett måste...

Norea har iaf varit på sin första pyttedans ihelgen, hon var så fin och glad över de. Tack till momo som ska ta henne på de hela hösten!

Söndagar

publicerat i Allmänt;

Söndagar är sånna där dagar som kg gör alla måsten på, dammsuger, skurar, plockar undan, sorterar osv. Ganska tråkigt men de blir ju bra näre är klart, då känns de ganska skönt också att de är gjort. Så nu ska här dammsugas och fejas :)

Slö

publicerat i Allmänt;

Idag har jag slöat hela dagen legat i sängen till 15, sedan duschat och gjort mig klar för en kväll med bästa bruden.
Just nu sitter vi på café Göteborg och bara njuter av varandras sällskap och gott tilltugg 

Regnrusk!

publicerat i Allmänt;

Sitter fullt påklädd och känner mig frusen in i benmärgen! De regnar och blåser ute och är allmänt otrevligt :(
Så vi är inne och ser Pippi om och om igen tur att vi har en bunt att välja mellan!
Norea har bäddat ner sig på skinnet som Melvin brukar ligga på. Hon är så söt och chico gjorde henne fort sällskap!

Idag ska hon till momo och imorgon börjar hon på pyttedans!! Mammas stora flicka ska äntligen få börja dansa! Sen är hon hos sin pappa resten av helgen och kommer hem på måndag morgon.

Va gör ni i detta bus väder? :)

Unga föräldrar

publicerat i Allmänt;

Idag har vi varit på öppna förskolan för unga föräldrar, lika underbart som alltid! Kul att de börjar hitta dit lite nytt folk också! De är en så otroligt fin öppen förskola och vi trivs otroligt bra. Även om de är i kyrkans lokaler och deras anställda som driver de så är de inget alls om religion. Tycker de är härligt att komma nån stans och inte behöva hålla upp en fasad som den perfekte föräldern utan man får komma dom man är och vara sig själv. Oavsätt om man är en sliten förälder med bristande tålamod lr om man är utvilad och har tålamod så de räcker och blir över.

Hoppas fler hittar dit! Om nån av er som läser är ung förälder så välkommen till församlings gården torsdagar mellan 14-18 och de bjuder på mat ca 17!! KOM :)

Emeli Sandé

publicerat i Allmänt;

Sitter och lyssnar på Emeli Sandés nya låt read all about it, den är super bra! Lyssna på den!

Blev kycklingpaj till middag, aldrig gjort de tidigare så jag improviserade ihop ett recept. Gott vart de iaf, blev över massor dock!

Nu har Norea käkat yoghurt och blåbär och ska se slutet på Pippi och sen isäng.

Jag är skit trött så blir nog en tidigkväll för mig med. 

Blåbär

publicerat i Allmänt;

Igår efter Norea vart hos dagmamman åkte vi ut till pappa, käkade pizza och sen ut i skogen. Vi åkte soffan bakom traktorn ut en bit i skogen, super mysigt. Melvin satt fast i bärsjalen på min mage, sov som en stock hela tiden! Norea tyckte de var spännande att åka, väl ute i skogen var de dåligt med bär :( blev bara lite över en liter, Norea gick omkring i skogen och käkade blåbär och var hyfsat nöjd endå. Vid sju började de mörkna så då fikade vi och sen bar de av hem till pappa igen.

De lilla blåmärke som vi fick ihop fick bli sylt de mesta och några ska vi äta till filet ikv. Ska bli gott de var stora och goda!

Trappor

publicerat i Träning;
Dagens träning blev inte som tänkte, hade tänkt farà ut i skogen med barna och gå eljusspåret. Men efter maten hade jag lova Norea och bada och så skulle tvätten hämtas sen var kl för mycket för att gå ut med de små. Dagen träning blev ist tvätten, har tre trappor ner tilltvättstugan. Springa ner och upp 4 ggr med två barn, hund och tvätt tar på. Ska göra plankan 3x60sek sen duscha, helt okej dag på träningsfrånten. Att bo två trappor upp är ju endå ett plus när träningen blir lidande :) 

120909

publicerat i Allmänt;

Idag har varit en soft dag, bakat kärleksmums, käkat lunch, sen ut i lekparken med Carro och barnen, go middag hemma hos dem och massor med bus.
Har nu sett xfaktor och ska snart gå isäng, de är ju en dag imorgon också.

Barns tankar...

publicerat i Barns tankar...;
"det är inte säkert att man är lika gamla som den man är ihop med. Min mamma och pappa är fortfarande inte lika gamla"
Jens 9år 

Nu äre höst

publicerat i Allmänt;

På med mössa, halsduk, vantar och jacka, hösten är här! De är kyliga vindar som blåser nu, solen värmer dock skönt fortfarande.
Har nu varit och hämtat Norea hos momo, blev lite fika och sånt. De har firat henne där idag. Hon firas många gånger!
Sitter på bussen med hela ekipaget två barn, två väskor, hund och vagn. Skönt att ha Melvin på magen i bärsjalen då slipper jag dubbel vagnen.
Ska förbi Ica och köpa nå gott till ikv kanske hyra en film, nån som har nå förslag? :)

Ny bok, ny kategori

publicerat i Barns tankar...;
Köpte en nybok idag, barns tankar om KÄRLEK den är helt underbar!
 Så jag tänkte dela med mig av mina favoriter allt eftersom jag läser den :) den är skriven av Grethe Dirckinck-Holmfeld
Här kommer första :D
 
"När man är kär är det som om man är alldeles röd i ansiktet och man säger till sig själv -hon som står där borta, henne är jag tänd på"
Kim 8år.     
 

Nyklippt!

publicerat i Allmänt;

Nu har Norea äntligen fått klippa sig vart tuppkam såå cool brud! Mammas älsklings flicka! 

Nya byxor!

publicerat i Allmänt;

Varit på strömpilen och fikat med Maya idag, fick äntligen träffa hennes lilla pojk. Han är SÅ fin!
Handlade nya träningsbyxor på hm också :) har sedan stor handlat på ica maxi och nu varit ute på en jogging/Powerwalk/spring tur. Var jätte härligt, Melvin låg nöjd i vagnen och undrade nog vad jag håll på med.
Nu ska jag mysa i soffan, tända lite ljus och dricka te.

Barnkalas

publicerat i Allmänt;

Idag har vi haft barnkalas ute hos pappa, firat Norea med Matheo och Haley! Carro och anna var också med, riktigt mysigt och roligt var de! Mycket socker så riktiga sockertoppar fick vi allihopa och riktiga doppar efteråt 
Tack för att ni kom fina vänner!

Nu är Norea hos sin pappa och jag och Melvin hos min pappa. Blir film sen sova.

Regnochrusk

publicerat i Allmänt;

Jaa riktigt skit väder är de och har varit typ hela dagen otroligt tråkigt! Känns som typ april lr november väder, trots att de bara är augusti!
Har iaf spenderat större delen av dagen med Carro och Haley, de kom hit och käkade lunch och tårta. Efter de åkte vi ner på stan för att shoppa, vilket inte blev så mycket. Endast en ram gör min del, Carro var duktig och spenderar pengar på sig själv! Sånt som de flesta av oss mammor gör aldelens förlite ;)
Blev bjuden på middag hos dem så blev en snabb vesit hem och sedan dit för go colombiansk middag! Tackar man inte nej till, speciellt inte på en fredagkväll, alltid trevligt med extra sällskap.
Slängde ihop botten till kärleksmumsen innan jag la mig i soffan med en alkoholfri öl och såg hunger games. Super bra film tycker jag :)
Nu sängen, Natti!