Solen går nästan inte upp längre i landet lagomt

publicerat i Allmänt;


Nu är vintern här!!!
Så som jag har längtat efter snö och nu är den här, de har kommit massor av den också! Dock har de blivit lite kaos på vissa ställen och många olyckor vilket aldrig är kul! Men JA nu är de snö, de går att åka skoter och pulka och vara ute och leka! Nu har ju detta ständiga mörker blivit ett problem ist. Solen går ner efter mellanmålet är färdig ätet =( Så de gäller att försöka ta vara på dagen innan lunch och lillan ska sova. Eftersom jag fortfarande är arbetslös så hinner jag ju njuta av ljuset mitt på dagen. Stackars alla de som jobbar från tidigt på morgonen till sent på kvällen. De är ju mörkt när man går till jobbet och när man går hem. Då måste ju helgerna vara heliga!

Jag tänker iaf njuta av vintern och börjar äntligen få lite julkänsla, till veckan blir de att börja göra lite julgodis och baka julgott. Då lär väl julkänslan komma sringande, slå in lite julklappar och köpa de sista. Känns skönt att bara ha några få kvar =) De viktigaste är klara redan tack och lov!

Nu blir de att umgås här, äta och sedan åka hem till Eric och mysa på sista dagen innan vardagen börjar igen. Eric har varit i lyxele och spelat fotboll, de var jätte duktiga och kom 3 av 40-45 lag.

Vart är Julkänslan?

publicerat i Allmänt;


De regnar, de regnade igår och har gjort de större delen av veckan. Vad är de här för skit?! De ska vara snö nu massor av snö så man kan vara ute och bygga snökojor och ha snöbollskrig. Men ack nej de vräker ner regn ena dagen värre än den andra. De finns absolut ingen julkänsla hos mig alls, alla pynt och ljus är mysiga men de känns mest som att man tagit fram de två månader förtidigt. 

Grattis älskade mamma som fyller år idag =D

 Aja annars är de väl inget speciellt intressant som har hänt lr som händer inget jag delar i bloggen iaf.
Trevlig andra advent!