En bra dag

publicerat i Allmänt;
Lunch med Erika, Olivia och Carolina, super mysigt, roligt och gott! Som vanligt en Norea med energi till max :)
Efter de lite shopping på Lagerhouse och sen till öf, där de var mycket folk och pizza till middag!
Tänkte jag skulle försöka göra en tidig kväll ikv, vi ska vara hos Maya kl 9.00 imorgon vilket betyder åka här ifrån senast 8.15. Men de kommer bli super mysigt med lekdate och cupcake som Dahlia bakat. Sen ska jag och käka lunch med mamma en åka till Eric hämta min cykel och cykla hem den. Mitt busskort går ut på lördag och jag hade inte tänkt köpa ett nytt månadskort utan typ 30 resor, för jag ska börja cykla så mycket som de bara går. Bra på så många sätt, för plånboken, för hälsan, för miljön och roligt för barnen :) 
 
 

Grattis fina Erika!

publicerat i Allmänt;
Idag har vi haft fin besök av, Maya, Elliott, Dahlia och Sofia. De blev fika och lek, även en Nalle Puh film :)
 
På eftermiddagen så åkte vi ut till morfar, där vi firade Erika. Stort blev de med en massa släkt, middag, efterrätt och kaffe sååå gott! Så ett stort grattis till henne på hennes dag! Hade en super trevlig kväll, nu fotboll, the secret cirkel och sen sängen!
 
 

Trygg igen!

publicerat i Allmänt, Norea 2-3år;
Nu kan jag äntligen känna mig trygg när jag är ute med mitt lilla monster igen. Efter en insedent då hon stack ifrån mig och höll på och bli påkörd så bestämde jag  mig för att de var dags för sele. Hon är ju en riktig busunge som tycker att de är super roligt att springa ifrån mamma. Men nu har hon fått en super snygg ryggsäck och jag kan känna mig trygg igen då den har en "svans" :)
 
Helgen har varit fulla av bak, städ och mys med fina människor. Blev lite pizza, vin och öl med fina Dahlia och Anna också :)

Hej!

publicerat i Allmänt, Melvin 6-12månader, Norea 2-3år;
Min stora flicka går på dagis och vill absolut inte åka hem där ifrån när de väl är dags. Igår fick jag bråka länge med henne innan jag fick på kläder och skor. Väl hemma var de bråk vid maten för att hon var så trött, efter maten la hon sig och tittade på bolibompa och somnade inom loppet av 10 min... kl var då 17.20. Jaa vad ska man göra, jag bar isäng henne och hon sov till 5 imorse. Helt ok :)
Min pojke börjar också bli stor, efter Norea åkt till dagis med pappa så låg och Melvin kvar i sängen till 12! Vi myste och busade om vart annat och sov några timma också. Super skönt! Efter vi sovit en stund kryper han upp på min bröstkorg och så säger ungen "Heeej" med ett leende stort som en clown. Jag höll på dö så söt han var, mamma hjärtat gjorde en volt och blev alldelens varmt av kärlek till de lilla livet jag hade på bröstet. Han börjar bli stor, går med gå vagn gjorde han idag på öppna förskolan också. Jag förstår inte de va ju nyss jag va tjock och bara ville ha ut han. Men som sagt alla åldrar har sin charm! ♥

tremäning

publicerat i Allmänt;
Idag har vi varit och träffat min kusins tjej och deras lilla flicka, Elsie. Hon är Norea och Melvins tremäning så sött, hon är ju bara fyra månader så Melvin såg ut som en liten pojke jämt i henne. De va himla gulligt så han skulle klappa på henne och krama henne. Hade riktigt mysigt med Tove och lilltöse, nu ska jag se The secret cirkel! =)

tvärvändning på en hundradels sekund

publicerat i Allmänt, Melvin 6-12månader, Norea 2-3år;
♥ Mina fina håller handen ♥
En super mysig kväll med sångstund, fem myror är fler än fyra elefanter och massor med kramar och gosande. De va så mysigt och jag kände mig så otroligt lyckligt lottad att ha så fina och snälla barn, de gjorde inte en fluga förnär och va så fina mot varandra. 
På en hundradelssekund så vänder de och blir skrik, grin, trots, tårar, sparkar och slag, av en sån enkel mening som "nu ska vi gå och sova". De känns typ som att mitt huvud höll på och gå i två bitar efter 30 minuter i de kaoset. Nu försöker jag känna lugnet över att de lugnat ner sig och ligger för att somna båda två i varsin säng... 
 
Ska göra mig en kopp te på en stund då de sover men nu först de obligatoriska Big bang theory :)

Öppen förskola

publicerat i Allmänt, Melvin 6-12månader;
Idag på förmiddagen så pallade jag och Melvin oss iväg tvärs över stan till Ålidhems öppna förskola, där möte vi upp Dahlia, Sofia, Maya och Elliott. Eftersom de va min och Melvins första gång där så fick vi en guidad tur av stället och lite allmän info. Sen var de lek och bus, mat i magen och sångstund. 
Nu är vi hemma igen Melvin sover och jag vet inte vad jag ska göra riktigt, de regnar ute så promenad är uteslutet. Tänkte tvätta men insåg att jag lånat ut mitt tvättmedel till Eric, tänker inte köpa nytt idag utan får tvätta imorgonbitt ist. Kl 15.00 ska vi hämta Norea från dagis eftersom Eric tränar ikv så ska hon vara här. Tycker inte om när de regnar ute, vill kunna vara ute och leka med barnen i eftermiddag ju... :/
Vi får se vad vi hittar på för skoj.

De tar sig

publicerat i Träning;
Sakta men säkert så börjar de olika tricken och snurrarna sätta sig mer ordentligt och de känns inte lika främmande längre att hänga upp och ner med benen i vädret. Dock så finns de mycket kvar och lära och varje gång är lika lärorik och smärtsam på sitt eget sätt. Ikväll så var de knävecken och övan på ena foten som fick lida. Polefit är helt klart den roligaste träningsformen jag utövat synd att de ska vara svin dyrt :(

Fredagsmys!

publicerat i Allmänt;
Idag har vi varit med underbara Maya, Dahlia, Sofia, Eliott och Emy hemma hos Maya. De va super mysigt, gott fika och barnen fick leka. Pappa Eric följde också med så vi var två med barnen vilket kändes skönt då Norea gärna springer iväg!
Nu har vi haft fredags mys och jag har lagt barnen blev en sen kväll ikv för de små men nu sover de :)
 

Magkänslan

publicerat i Allmänt;
Du vet den där känslan du kan ha imagen ibland som du inte kan skaka av dig hur mycket du än försöker? 
Eller känslan av att veta att de du är påväg att göra är helt fel lr absolut rätt oavsett vad folk runtikring säger?
 
Ibland önskar jag att folk inte dömde utan såg hela bilden och inte bara den lilla bit de blir serverade. De är så otroligt svårt att förstå en människa förän man gått i deras fotspår, rotat djupt ner i deras ryggsäck och set världen genom dens ögon. Vilket är egentligen helt omöjligt, man kan ju inte leva om någon annans liv. Men man kan iaf visa förståelse och lyssna på de människor man möter. Man kan ta in deras histora, försöka sätta sig själv där, hur hade jag reagerat dom de hände mig, hur hade jag sett på världen om den behandlade mig så...
livet är inte lätt och motgångar och glädje moment avlöser varandra. Men att ha någon brevid sig som förstår och kan relatera och ha medlidande underlättar livet.
Ta vara på livet för vi lever bara en gång.

Uppehåll

publicerat i Allmänt, Melvin 6-12månader, Norea 2-3år;
Haft ett kort uppehåll, haft lite mycket bollar i luften. 
 
Nu har iaf Norea fått börja på dagis, ett dagis här i närheten så de är perfekt! Känns riktigt bra för hon är verkligen en dagis unge som behöver mycket stimulans! Haft inskolning denna vecka och nästa vecka börjar hon som vanligt. Heltid varannan vecka och 15 timmar varannan, tror verkligen att de kommer bli bra för henne. Hon verkar trivas som fisken i vattnet där och personalen är super trevlig!
 
Melvin växer som han ska och blir bara större och större, börjar se ut mer som en liten pojke nu än som en bebis! Han ställer sig upp och går längs möbler och håller man honom i händerna så travar han på tills han hittar något intressant. De är så häftigt att se hur han utvecklas och blir så stolt över alla framsteg han gör. Han har också börjat säga "papa", "nee" och "aaa". Så nu går jag bara och väntar på att han ska säga mamma :) än så länge får jag heta "nene" :)
 
Har även tatuerat mig igen, blev Melvin och tre svalor som symboliserar frihet.

Vårens små måsten

publicerat i Allmänt;
Nu när de tinar ute och blir allt varmare så börjar de bli dags för vårgrejer, endel till barnen och några till mig.
Galon overaller till dem båda
En sådan här snygging till Melvin
Vardagsskor till dem båda, även sandaler och crocs
 
Nya gympa skor till mig
Nya sommar fräscha jeans till mig  
 
 
Bara att ge sig ut på stan och börja spana! Tips tas gärna emot om vilka som har bra och fina grejer!

gårdagens polefit

publicerat i Träning;
Efter att ha vart borta i två veckor från polen så känns de ju i kroppen idag kan jag säga. De var tungt igår och tricken satt inte riktigt som de skulle men bara att träna mer! Ska nog köpa hem en stång hade jag tänkt så jag kan träna hemma behöver verkligen de. Tricken är ju som inte min grej utan korografier med mycket snurrar och sånt är de som faller mig mer naturligt :)
Eftersom jag vart borta hade jag missat några trick så de va hårt träning på dem, jag är ju lite feg så att hänga upp och ner är lite läskigt men jag gjorde de iaf! Bara att utmana sig själv och sina räddslor och lita på att kroppen faktiskt gör sitt när de kommer till kritan.
Tänkte bju på lite bilder på vad vi gjorde igår, dock inga på mig lr så utan googlade rätt på några!
Uppvärmning med huvudstående, vi fällde även ut benen i sidan och ner, x antal gånger.
 
Scorpion, dock utan att hålla i benet 
Gemeni, samma här utan att hålla i benet
Kommer inte ihåg vad den hete...