Våren kommer med stormsteg!

publicerat i Allmänt, Melvin 6-12månader;
Dessa dagar i solen har varit underbara hoppas de fortsätter likadant framöver!
Leker i snön med sina nya stövlar
Gungar för första gången 
 
Nu ska vi snart åka till momo och äta påsk middag, Glad påsk på er alla!

Sh´bam

publicerat i Träning;
ikv blev de ett pass med Sh´bam som Anna-Karin Hedin, alltid så roligt att gå på hennes pass. Hennes energi är så härligt och jag får ett sånt lyft och blir på så underbart humör efteråt! Carro följde med mig ikv och de var en skön och rolig promenad in till stan efter tränings passet.
Tack till mamma som var barnvakt åt mina små monster!
underbara Anna-Karin :)

passar på

publicerat i Allmänt, Melvin 6-12månader;
Nu när solen är framme på dagarna passar vi på och njuta av den, man vet ju aldrig när den försvinner igen.
Melvin har lärt sig räcka ut tungan idag ;)

Underbara vårväder!

publicerat i Allmänt;
Idag var de ännu en tidig morgon, vet inte vad de tagit åt mina barn. Tror dock de är mycket pga att solen är uppe så tidigt och lyser in, börjar överväga rullgardiner!
Så kl 5.25 vaknade Melvin och då var Norea redan vaken... Bara att kliva upp och göra frukost, fick mig en tupplur tsm med Norea innan lunch som tur var. Men nu efter vi vart ute två ggr så känner jag mig jätte slö och inte alls så pigg som jag tycker att jag borde vara. Men men vi ser väl de tar sig kanske fram mot middagen, förhoppningsvis. Ikv åker vi hem, hem till mig. Pappa är och skjutsar lillebror till flyget, han ska hem nu. Känns tråkigt men vi har haft en skit mysig och rolig helg, full av bus och ute och inne aktiviteter.
 
 
 
♥Tack för i helgen lillebror, VI ÄLSKAR DIG ♥

Ute dag

publicerat i Allmänt;
Idag har vi varit hos pappa, jag tog en tur till optikern och de blev positiva besked behöver numera bara läsglasögon =)
Sedan blev de ut med skotern och ungarna, lillebror är ju på besök, de är mysigt att ha honom hemma! Saknar honom när han är så långt borta och inte är hemma så ofta. 
 
 
Nu har vi avnjutit en go middag och kaffe så snart är de dags för film, är super trött eftersom Norea bestämde sig för att gå upp halv 6! Men aja så kan de vara vissa dagar :)

Stora flickan!

publicerat i Norea 2-3år;
Norea ca 1 månad
 
Hon har blivit så stor min lilla lilla tös, jag förstår inte! De känns som de va nyss jag låg där på BB och krystade ut henne, fick upp henne på mitt bröst och fick se den där söt ungen! Men nej nu är hon två år och har en vilja av stål och vet precis vad hon vill. Är de inte "gå ut jag vill kissa ifred" så är de "nej mamma jag kan själv" och nya uttryck och kommentarer kommer de hela tiden! Idag satt vi på Mcdonald med Anna, Eric kom förbi en snabbis och när han skulle gå skulle han ge henne en puss då klämmer hon ur sig "nej jag äter nu". Precis som att de vore de självklaraste i världen.  

Till sommaren...

publicerat i Allmänt;
 Festklänningar , Sophie Dress , Valerie - NELLY.COM
Jag är så kär i den här klänningen, om jag hade råd hade jag inte tvekat inte en sekund! Så otroligt vacker, romantisk, somrig och samtidigt lite flirtig!
 
 Festklänningar , Pimms Dress , Traffic People - NELLY.COM Festklänningar , Diana Dress , Valerie - NELLY.COM Festklänningar , Amazing Lace Back Dress , John Zack - NELLY.COM
Dessa klänningar är också så fin.. åh hittar så mycket fint på Nelly.com ikv!!!

De där underbara kaoset

publicerat i Melvin 6-12månader, Norea 2-3år;
 
När man har två små och är själv är de mycket som ska göra samtidigt speciellt på morgonen och på kvällen. Då de båda två vill ha uppmärksamhet samtidigt, de är av och på klädning, blöjbyte, frukost/välling, mys och underhålla dem. Så att så fort de är klara för dagens äventyr och jag ska göra mig klar, lr bara springa och kissa så hinner de med mycket bus! Men de är så fina med varandra, jag är så imponerad av Noreas tålamod och hur mycket hon tillåter lillebror göra. Även av hur otrorligt glad Melvin blir när han får Noreas uppmärksamhet lr få vara med och leka med henne. De är verkligen fantastiskt vilka band de redan skapat och de är ju så små! 
All min kärlek till dem! ♥

Vill sätta nålen i huden!

publicerat i Allmänt;
 
Om mina pengar räckte till hade jag nog sett ut lite åt de här hållet. Jag tycker de är såå snyggt med tatueringar och de är något magiskt med att få in nålen i huden. Att känna smärtan som är en blandning av njutning och plåga och så blir de något så vackert av de. Ett märke för livet, 
 
"My body is a journal in a way. It´s like what sailors used to do, where every tattoo meant something, a specific time in your life when you make a mark on yourself."
Johnny Deep 
 
Jag är så sugen och de suger i hela kroppen efter att få sätta nålen i huden och förgylla min kropp med konst. Vet inte om de kanske blir nå mer piercingar också när jag endå är igång, men en sak i taget. Först ska jag tatueria in Melvin, sen får vi se vad nästa projekt blir. Vill göra ryggen och ena höften full av flygande blommor också... Kanske en sten i näsan, ett till hål i örat och massor av tatueringar :)

Random bastards!

publicerat i Allmänt, Norea 2-3år;
En solig dag igen och inte mer än 45 min har jag varit ute :O
Känns lite tråkigt men va gör man när barna inte har lust att vara ute...
Vi åkte lite pulka busade lite sen blev de ica, handlade en massa onödigt och en massa nödvändigt. Sen blev de hem sätta på kaffe och så kom Carro på fika typ, blev ba Kaffe och nonstop. Jag blev lat och orkade inte dra igång ett bakprojekt, så blir de efter maten eftersom jag lovat Norea. Melvin sover och Norea ligger jätte trött i soffan och ser Fem myror är fler än fyra elefanter. Hoppas hon inte somnar! 
 
Tanken var att Anna och Benjamin skulle komma hit ikv och sova över men Melvin är fortfarande gring på nätterna så vi skjöt upp de ist. Norea är hemma från dagmamman denna vecka pga att de inte finns någon plats för henne... :O Blir så otroligt less på att hon inte blir prioriterad, hon behöver leka av sig de få timmarna hon har hos dagmamman. Sen så är de ju så att jag betalar för barnomsorg!!! 
Imorgon blir de att ringa och prata allvar med rektorn jag kan ju inte ha de så här, hon behöver få komma någonstans där hon kan vara. Inte bli bollad mellan olika dagmammor. De är inte bra för henne, hon är ju trots allt bara 2,5 år! Hon behöver stabilitet. 
 
Nu ska jag gå och kolla om min lilla flicka somnat d vart så tyst...
 
Har myst in mig i din tröja Anna, vet inte om du får tillbaka den ;)

Ginig pojke

publicerat i Allmänt, Melvin 6-12månader;
Melvin är fortfarande sjuk och de känns som de aldrig kommer vända och bli lättare. Min lilla prins har hosta och de låter som att hela lungorna ska komma upp. Han grinar på nätterna, på dagarna, på kvällarna, på mornarna, jaa jämt! Enda gången han är någolunda nöjd är då vi är ute och går.. vilket jag inte kan göra dygnet runt tyvärr =(
 
Oftast grinar och gnäller han tills han somnar av utmattning, de är riktigt utmanande att orka lyssna på de utan att tappa tålamodet.
 
 
Idag har vi varit och fikat på församlingsgården med Dahlia och Sofia, sen åkte vi till Lisa, Douglas och Tuva på middag. Haft riktigt mysigt! Carro kom förbi på kvällsfika, super mysigt med lite vuxen tid! te och glas med chokladsås och strösel bjöd jag på :)
 
 

Recept på choklad&nougat cupcakes m chokladfrosting

publicerat i Bakning;
Muffins smeten
 
4 st ägg
4 dl socker
3 dl vetemjöl
1 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
200g smör
150g blockchoklad
50g nougat
 
Chokladfrosting
 

80g mjukt smör(ej flytande)
100g Philadelphiaost 
5 dl florsocker
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
 
 

Sätt på ungen på 200g. Sedan visspar du smör och socker, blandar i ett ägg i taget samtidigt som du vispar smeten. Blanda de torra ingredienserna för sig i en bunke medans du smälter chokladen och nougaten med hjälp av vatten bad. 
Blanda ner de torra ingredienserna medans du vispar och vispa bort alla eventuella klumpar, tillsätt sedan choklad och nougat blandningen. 
Klicka i muffins formar ca 2/3 grädda sedan i mitten på ugnen i 15-20 min.
 
Frostingen gör du genom att börja blanda florsocker, kakao, vaniljsocker och smör, när du vispat de så de blivit krämigt så tillsätter du philadelphiaosten. 
 
När muffinsarna kallnat så kan du spritsa på frostingen och dekorera. 
 
♥ Lycka till! ♥
 

Jävla gubbe!

publicerat i Allmänt;
Att en människa kan förstöra ens hela dag, att en konversation med en okänd människa på 30 sek kan göra så stor skillnad. Jag är så less på att folk ska lägga sig i saker de inte har något med att göra, jag bad inte om hans åsikt så han hade lika gärna kunnat hålla käften!
 
Vi satt och åt mat på en pizzeria idag, jag, Anna och Norea. Norea är inne i en trots och gör raka motsattsen till allt jag säger iprincip. Att få i henne mat är ett av de största problemen då hon totalt vägrar äta allt utom mackor, vilket inte är mycket att leva på. Men åter till dagens incident, de var som vanligt trots vid maten och hon lekte med den, vägrade äta, ställde sig på stolen, osv. Jag tolererar inte de och säger naturligtvis åt henne, Anna försöker hjälpa till men Norea fortsätter bara. Detta pågår under hela måltiden, efter maten får hon en klubba av ägarna och vi dricker kaffe. När hon väl börjat lugna ner sig går en gubbe förbi och säger "man kan inte bråka hur mycket som helst med ett barn" "du borde skämmas" "man kan inte hålla på sådär" osv. 
 
Hur kan folk tro att de har rätt att komma fram och säga åt mig hur jag kan och inte kan uppfostra mitt barn? 
Jag gör henne inte illa, utan lär henne att man kan inte kasta omkring mat, stå på stolen, skrika, gnälla och bete sig illa. 
 
Hans ord fastnade verkligen i mitt huvud, speciellt de om att jag borde skämmas, varför ska jag göra de? För att jag inte låter mitt barn vara vind för våg och göra som hon vill? 
 
Hur mycket jag än försöker att inte ta åt mig av hans ord och bara låta de rinna av mig så är de svårt. De förstörde mitt humör hela dagen, även om jag kunde ha kul osv endå...
 

sol

publicerat i Allmänt;
Sol ute idag också så himla skönt, de börjar kännas att våren är påväg och de med stormsteg. Blir nu lunch med Anna sen öf. 

Mamma dotter dag!

publicerat i Melvin 6-12månader, Norea 2-3år;
 
 
Idag har jag och Norea haft en riktigt rolig dag, vart ute och lekt i snöborgen nere på stan. Vi åkte is ruskana, busa runt, ätit glass, hamburgare på Mcdonalds och vart på glitter och köpt hårband.
De har varit så mysigt att få rå om henne själv de händer ju inte så ofta att de bara är vi två!
Trött flicka efter dagen.
 
Melvin fick lika så en dag med sin pappa :)
 

Playdate

publicerat i Allmänt, Norea 2-3år;
Vart en bra dag idag, hämtat Melvin, Lunch med mamma, träffat Charlotta på kaffe, hämtat Norea och sedan hem. Efter middagen så blev de playdate, Norea fick leka av sig med Benne. De hade riktigt roligt och lekte jätte fint. De är så roligt att se hur stora de blivit och att de verkligen kan leka nu och fantisera. 
 
Super mysigt att ha fått hem mina godingar, de har ju bara varit borta över helgen och jag har haft en bra helg. Men endå kan jag inte låta bli att sakna dem när vi är ifrån varandra. 
Norea har idag varit hos Tandläkaren för första gången, de hade gått bra. Hon var där med sin pappa, 16 välskötta tänder och de kommer inom kort komma 4st till :) Jag blir så stolt över min lilla tös!

Polefit

publicerat i Träning;
Ikv har jag varit och tränat polefit, super kul gått upp en nivå så de är lite svårare grejer nu. Fortfarande lika roligt, antar att de bara kommer bli roligare ju mer man lär sig. De ser ju inte speciellt graciöst ut de jag gör just nu runt polen. Kroppen värker av träningsvärk, blåmärken och bränd hud.. får väl se hur jag ser ut och känner imorgon. De är helt klart värt de iaf, jag kan leva med att jag ser ut som ett levande blåmärke! 
Blev inga bilder idag heller, vill verkligen kunna sätta ett trick riktigt snyggt innan jag tar nå kort och visar er. Men jag bjuder på en bild på en av våra otroligt talangfulla instruktör Zaida Wiss se och njut!

En svensk musikfest

publicerat i Allmänt, Träning;
Allt de här med Melodifestivelen... ska man skratta lr gråta?
Ja gillar de, helt klart. Men vet inte om jag gör de för att själva programmet är bra lr pga att man fått de inprentat i huvudet att man ska se de och gilla de. Jag älskar musik, men kan inte säga att jag älskar schlager. De är bra, de fastnar, men vinner alltid den låt som har mest potential i Europa lr den som svenska folket tycker är gulligast/bäst/mest känd...  
 
Vi hade iaf super trevligt igår hos Anna, maten va jätte go TACK ANNA! Sällskapet var som alltid roligt och trevligt, underhållningen höll måttet. 
 
Nu sitter jag och samlar energi inför kvällens träningspass, har har träningsvärk i kroppen efter igår vilket lär märkas ikv. Blir inte gymma en lördag igen! Ikv ska jag på veckans höjd punkt nämligen Polefit. Helt klart den mest givande träningsformen jag någonsin provat! Man bygger muskler, har roligt, blir vigare och bygger upp självförtroendet! Jag älskar de! Att få känna sig sexig, sensuell men samtidigt stark, självsäker och självständig är ju den bästa kombinationen, man blir helt klart oövervinnerlig!
 
Så vi hörs senare ;)

Plågar min arma kropp!

publicerat i Allmänt, Träning;
 
Idag så har jag tränat IGEN jag håller på och ge min kropp vad den tål just nu. Jag känner att min kropp behöver en tränings chock för att komma i fas igen med en hälsosam livsstil. Bort med alla sötsaker, skräpmaten osv, min kropp ska skrika efter nyttigmat och träning, inte socker och ligga i soffan! 
Så nu är jag har jag snart gjort bort en av två veckor med träning 5 av 7 veckodagar. De känns riktigt skönt och de börjar kännas i kroppen att den mår bättre av att röra på sig mer regelbundet. Dock är de fortfarande jobbigt att ta sig iväg och träna och jag går och små gruvar mig hela dagen, men när jag väl är där mår jag så otroligt bra. Jag trivs verkligen att träna och de är ju superkul! Idag var jag på gymmet och lyfte skrot, till och med de va kul, vilket jag inte kan komma ihåg att jag någonsin tyckt! Så jag är helt klart på rätt väg nu! Imorgon blir de ännu en dag med träning, ser verkligen fram emot den! Mer om de imorgon!
 
Nu ska jag börja ta mig iväg till Anna för en kväll med go mat, härligt sällskap och Melodifestivalen! Ska bli super mysigt, barnen är ju hos deras pappa i helgen så jag är barnledig. De glädjer mig för de blir jätte glada när de ska åka dit, han har så fin hand om dem. 
 
Ha en bra kväll!

 

Tidiga mornar inte min grej...

publicerat i Allmänt;
Ja älskar mina barn över allt i världen och skulle kunna göra allt för dem, verkligen ALLT!
 

Ville bara inleda med att säga de, för de som kommer nu kommer låta som nå helt annat. 
ca 03.00 Melvin vaknar och har bajsat igen!
5.15 vaknar Norea, hon är trött men vill endå kliva upp. Jag säger nej vilket gör henne sur så vi börjar bråka, detta resulterar i att hon skriker så hon väcker Melvin. Två vakna barn som vill kliva upp och klockan är inte ens halv sex
De är bråk, skrik och grin till frukost, vid påklädning och i allmänhet.... Jag trodde seriöst mitt huvud skulle gå sönder och jag känner mig så otroligt förstörd när båda barnen gråter och jag inte förstår vad de vill. Jag försöker hålla mig till de regler vi satt upp och vara snäll mot dem. Så klart de är trötta när vi klivit upp så tidigt, men i mina tankar tar jag på mig hörselskydd och lägger mig i sängen medans barnen får härja fritt i lägenheten. Jag tror alla föräldrar tänkt den tanken någon gång. 
 
Efter mycket om och men så tar vi oss iväg till dagmamman och jag kan lämna Norea och focusera enbart på lilleman. Blev en tur förbi deras pappa på hans jobb, fk och träffa Lisa med barn på stan innan jag hämtade henne igen och nu är vi hemma. 
 
 
Nu känner jag mig mer tillfreds med livet och ska snart lämna barnen till deras pappa så jag hinner åka och träna.
precis när jag skriver de så kommer min egen pappa och hans tjej på spontan besök!
Later :) 

möblerat om lite

publicerat i Allmänt, Melvin 6-12månader;
Idag efter jag lämnat Norea hos henne dagmamma så åkte jag hem och började med mitt vardagsrumsprojekt. Fick en ny tvbänk av bästa Anna igår, så de blev att flytta runt möbler och inredning i vardagsrummet. Blev ett bra resultat, fortfarande lite kvar att fin slipa men så är de väl alltid antar jag :)
Har fått fram nya tvn och alla VHS filmer, vi är ju som ett fan av de i den här familjen!
delar av den nya möbleringen :)
 
Utöver de så har lilleman börjat krypa nu och ställa sig upp på knä, de är sååå roligt!

Melvin 8 månader

publicerat i Melvin 6-12månader;
Idag blir våran lilla krabat hela 8 månader, guu va tiden går fort de är helt sjukt! Men oj så underbart de är, han sitter, kryper, hasar sig fram och säger tutte och titta. Han är verkligen otroligt lik sin stora syster när hon var i samma ålder.
 
Norea ca 8 månader       Melvin ca 8 månader    
 
Inte de bästa bilderna för att visa likheten men orkade inte leta igenom alla :P