Som vanligt

publicerat i Allmänt;
Allt rullar bara på som vanligt här hemma hos oss, barnen på förskolan några timmar och jag tränar lr träffar vänner. Idag vart de långfrukost efter jag lämnat barnen med X, sedan ut och löpa en sväng och lite styrka på det. Efter middagen försökte jag mig på cocopops tro ja de heter, inte helt lätt med barna med och baka men de blev iaf tre st :) Tror dock jag ska prov baka sånna grejer själv i fortsättningen, då jag kollade receptet hela tiden och då passade barnen på och käka smeten! Vilket resulterade i väldigt få!
Vi va hos Maya i helgen och så fick Norea denna super fina tunika, hon syr barnklader på beställning Chipmunk design kolla in dem! 
 
Imorgon blir de stor handling och införskaffning av vinter grejer till de små, känns ju lite dubbelt. Kul att få köpa nytt och sånt, men ush va jag hatar att handla mat! Jag vill äta gott men slippa gå på en stor affär som är full men en massa folk. 
 
Nu när de små sover ska jag passa på och se The secret circle och dricka mitt goa te som jag fått av farmor. 
Hade!
 

Barnledig

publicerat i Allmänt;
Denna helg är jag barnledig vilket känns så otroligt konstigt med endå skönt, de är ju som en tid då jag har möljighet att bara vara och slappna av. Ingen tid att passa inte ett nå som jag verkligen måste göra, vilket är otroligt rogivande. För detta har jag pappa(morfar) och hans sambo Erika att tacka!
 

Igår blev de kräftskiva och en utgång och ikv blir de go middag och mys framför tvn, kanske lite fotboll. Jag ska iaf passa på och ta vara på tiden att bara vara och inte göra ngt speciellt. Imorgon åker vi ut och hämtar barnen och passar på att hälsa på hos pappa, sno med oss lite potatis hem också! :)
 
Men jag har vart dålig på att blogga sista tiden och de skyller jag på att min laddar till datorn har gett upp. Sen fungerar ju blogg.se´s app helt värdelöst så den kan jag ju inte använda. Men jag ska införskaffa mig en ny laddare så jag kan börja blogg som vanligt igen. 
 
Bjur på lite bilder också nu när jag endå är igång :)
 
 
 

Höst

publicerat i Allmänt;
Kallt, mörkt, fuktigt... Nu är verkligen hösten här, regn och rusk. Tänt ljus, gjort te och bäddat ner mig under en filt framför tvn. Känns skönt men samtidigt lite tråkigt att de ska vara så mörkt och kallt. Min lägenheten är ju svin kall nu, redan och de är inte ens minus ute. Men de blir förhoppningsvis bättre när de slår på värmen. Nu ska jag se idol och kanske käka lite äppelpaj, snart kommer nog min babe hit också :)

Vardag

publicerat i Allmänt;
Idag har de vart typ som vanligt här hemma, barnen på förskolan 5timmar och jag iväg på ärrenden. Så nu har jag fixat inför plugg och återinskrivit mig på arbetsförmedlingen. Blev även en sväng förbi på Brothers och snacka lite skit :) planerat in middagar och träffar för resterande vecka och nästa vecka, känns riktigt bra med saker att göra. Idag byggde vi ihop deras byrå i rummet som inte blivit gjort, blev super fint och jag är jätte nöjd, lite ny färg på väggarna, nytt golv och en våningssäng där inne så är jag super nöjd :) Nu ska jag ringa pappa sen gå isäng natti :)

Sista tiden

publicerat i Allmänt;
Jag har vart super dålig på att blogga sista tiden och de har lite olika anledningar, bla att jag vart bort rest och sjuk. Nu börjar jag iaf bli frisk så allt ska väl gå tillbaka till de vanliga igen. Vi har vart på ung föräldra läger med Svenska kyrkan, vilket var helt fantastiskt, go mat, fina vänner, fina ledare och helt underbar miljö!
 
 
Men nu blir de att försöka få sig nå jobb och göra lite nytta här hemma.
Vad händer för er där ute? =)
 

Norea 3år!

publicerat i Allmänt, Norea 2-3år;
Tänka sig att min fina tös nu har fyllt tre år, de känns helt galet faktiskt. Att de är över tre år sedan jag plusade och över tre år sedan jag låg uppe på bb med henne i mina armar. Nu har hon nästan aldrig tid att mysa med mig :) Men de är som de ska vara :)