2012-10-21

publicerat i



imorse myste vi mest bara på i sängen och i soffan, käkade lunch och kläde på oss i slowmotion. riktigt skönt att inte ha någon tid att passa! när vi kom ut sken solen och de var härlig temperatur ute, lagomt kallt men skönt i solen.
vi åkte på rusta, Jysk och coop, min plånbok blev lidande må jag säga.men vissa saker behöver införskaffas. efter de middag hos mamma med min momo, möda och moster, Gött och trevligt.


en lördag i höstsolen

publicerat i
idag har varit en dag då.man har kunnat njuta utav de faktum att de är höst. Solen har visat sig större delen av dagen och temperaturen har legat på någon enstaka plus grad. nu såhär vid 18 tiden då vi väntar på bussen hemåt så är de nollgradit och de blir en härlig rökeftekt från munnen.
ute i skogen med två sovande barn


idag har vi tagit en skogspromenad, myst på hemma och nu varit på öppet hur hos min moster som fyller 40år. stort grattis till henne! de var super trevligt, go mat och varm stämning.
fyra generationer!

fest fina barn




nu ska vi hem, göra en kopp te och lysa till körslaget :)

de där med att blogga

publicerat i
jag försöker få tiden och orken att gå ihop men de brister i fogarna ibland och då blir min blogg lidande.
jag bloggar helt enkelt när.tiden och orken finns.
hur som haver så rullar livet på typ som vanligt. de är lite mycket just nu med att få allla pussel bitar på plats.
försöker hinna med att träna iaf och de ger resultat :)



mamma!

publicerat i
Norea - mamma! Melvin sitta breve mig, titta pippi?


lördagsmyset

publicerat i
lördag idag då, pyttedans, mcdonalds, promenad, pippi, middag, lördagsgodis och nu lördagsmys i soffan :)

ikv ska.Melvin få.sin första flaska ersättning. han äter nämligen Varanan timme under nätterna. de går inte! verken för han lr mig, vi behöver sova flera timmar i sträck för att orka dagar. återkommer med hur de går!

KÄRLEK!

publicerat i Allmänt;
Mina vackra barn! 
 

Vet att jag varit kass på att blogga sista tiden! Har inte riktigt haft någon motivation. Antar att den börja komma tillbaka lite smått nu, känns kul att blogga just nu. Så vad har vi gjort? Jaa de gamla vanliga, lekparker, dagmamman, öppenförskola osv. 
Igår var vi på fyra års kalas, super kul! Lägger ut bilder senare, var full fart. 
Nu blige lunch sen sova middag och en Ica maxi, sen storhandling denna månad. 

Dålig uppdatering

publicerat i Allmänt;
 
Melvin har fått två nya snuttar så jag ska kunna varva dem,  efter ett dygn dög de änlighet :)
 
 
Har varit riktigt dålig på att uppdatera sista dagarna, beror på att de inte hänt så mycket. De har de fortfarande inte, men tänkte bara flika in att vi mår bra och vardagen rullar på som vanligt. Torsdag blir de öppna förskolan som vanligt, någon lr någrakullar eftersom de är kanelbullensdag :) får se om jag orkar/hinner baka några hade iaf tänkt de, men ska på astmakontroll efter jag lämnat norea så vi får se. 
 
Vad ska ni göra i veckan?!