ojoj

publicerat i Allmänt;
Jag borde skämas, har inte bloggat på allt för länge. Ni får ha överseende har inte nå internet hemma. Men de ska bli bättre, vi får tillbaka internet under veckan så jag ska se till att lägga upp nå bilder och börja uppdatera bättre igen. Blir att man inte har så mycket tid när man jobbar heltid och vill spendera resten av tiden ute lr sova. Har iaf jobbat mer än heltid på sistone, lr alltså de sista 3 veckorna har jag haft två jobb. Men om 2 veckor slutar jag att jobba så då blir de bättre men bloggandet.
Lillan när hon hade 40,7 graders feber på balkongen naken och äter pigelin

Hard work!

publicerat i Allmänt;
Sitter på jobbet nu, haha som vanligt. Jobbar ganska mycket just för tillfället men i slut endan är de värt de. Vi får ju oss en resa till Turkiet och kanske en sväng till kolmården. Har pratat med grannarna och vi har börjat spåna på att åka till Kolmården på en liten weekend tsm. Vore så kul, även om barnen inte kommer komma ihåg de senare så är de en fin upplevelse för stunden.

ja som sagt jag jobbar och umgås med min familj, de är typ de jag orkar med. Vårat internet hemma har lagt av, känner att jag är helt less på bredbandsbolaget! Känns jobbigt att vara bunden till dem i ytterligare flera månader, men vi ska ringa och klaga och hålla tummarna på att de blir bättre.

Men ojoj så mycket som händer! Lillan gör framsteg hela tiden och jag har verkligen börjat inse att att hon börjar bli ett barn och inte längre är en bebis. Men jag skriver ett lite mer detaljerat inläg till helgen om hur vårat lilla mirakel utvecklas!

Time to work! =)

Så trevligt

publicerat i Allmänt;
förrIgår så åkte jag in till stan för att hämt Norea som hade varit hos min Mamma. Blev kvar på stan och gick på Rex för att äta med mamma. Vi hade jätte trevligt och jag och lillan kom inte hem förän ca halv 11!
Igår kväll så var jag och Eric ute på krogen, förfest hos Sabry sedan till Socialize för att dansa resten av kvällen. Jag är så sjukt nöjd! De spelade super bra musik och folk var verkligen sig själva där, inte för fulla heller. Nästa gång Cleo och hennesvännina har klubb där SKA jag dit, om jag inte jobbar vill säga.
Idag så har vi varit en sväng till Storuman för att titta på när Eric och hans lag spelade fotboll. Blev verkligen en intressant match, de låg under med 0-2 men tog igen de och slutresultatet blev 6-3 till Bygdeå =)
Ikv blir de en riktigt lugn hemma kväll ska upp och tvätta kl 7 imorgon bitti, så måste komma isäng i tid.
Natti natti =)
Lillan i bilen påväg upp till Storuman