En underbar tid

publicerat i Allmänt;
I onsdags va en otroligt vacker dag
 
Ja ha haft en galet roligt helg med de bästa människorna ja vet!♥
 
Dahlia och Sofia kom hit på söndag och bjöd på pizza och annat gott vilket passa mig perfekt då ja va otroligt bakis!
 
 

Redovisning

publicerat i Allmänt;
Igår hade ja min första redovisning, och de gick super bra! Jag hade verkligen stressat upp mig och blivit nervös i onödan! De va mer som en diskution me läraren om vad vikunde och hon hjälpte till en massa så de kändes int direkt som att de va ett "förhör" som jag trodde de skulle vara. Ja hade ju pluggat typ som att de skulle vara ett prov, men hellre de än förlite!
 
Efter de så var jag på Iksu med Erika och fick jätte bra hjälp med ryggövningar så nu kanske jag kan få vara lite mer hel framöver :) De känns i ryggen idag kan jag ju säga, inte direkt träningsvärk men sådär så man vet att man gjort ngt iaf! 
 
På kvällen kom fina farmor förbi med fika bröd, bulla och morotskaka hade vi önskat och de fick vi, så himla snällt! Jag vet int riktigt när jag ska hitta tid lr ork till att baka nu, jag somnar ju i regel på soffan varje kväll lr så somnar jag i sängen med datorn på! Känns jätte skönt att int behöva tänka på fika bröd ett tag iaf :)
 
Nu är de plugg som gäller, dyka ner ordentligt i Medicin 1! 
Ha en bra dag!

Långdag!

publicerat i Allmänt;
Idag är en sån där dag som kommer bli riktigt lång, klev upp vid 7 men tiden flög iväg så vi fick brottom till förskolan :( Ja tycker verkligen inte om när jag måste stressa barnen, men ibland när tiden int räcker till ha man ju int så mkt till val :(
 
Iaf så sitter jag nu på skolan och vi ska träffas om 30 min för att gå igenom i min grupp inför redovisningen imorgon. Efter lunch sen så har vi två föreläsningar efter varandra, de ska bli kul för jag tycker ju som endå att de är intresant men vi slutar först 16.00 så ja lär ju vara astrött i huvudet ikv. 
 
Jag passade på och köpa mig en bulla när ja väntade på nästa buss på stan, satt fint i magen de vill ja lova, bästa frukosten helt klart! 
 
 
 

Vilo helg

publicerat i Allmänt;
Denna helg ha vart en vilo helg, go mat och trevligt umgänge. Vi har vart en sväng med mofa och Erika på Leos lekland på lördagen och en sväng på stan idag med Dahlia och Sofia. De ha vart mkt trevligt, Leos tog kålen på oss så de va trötta barn och en trött mamma igår kväll. Idag så gick vi i affärer och Melvin fick sig en ny mössa. blev en fin po.p mössa i rött och vitt :) Blev ÄNTLIGEN en take away mugg för mig så nu kan jag ta med mig mitt älskade kaffe överallt :D Blev en mascara och termometer också :) Vi åkte upp till ålidhem och jag var för första gången på Lidel, vilket va en upplevelse :) Blev en go middag och nagellacks målning på oss alla tre ikv, nu sover de små så sött. Jag sitter framför tvn och ser Face off och har nyss tittat igenom de nya böckerna till skolan som ja fått köpa av en kompis. Imorgon blir de skolan och då börjar skolan på riktigt, känns sååå kul! haha! Hoppas ni haft en bra helg!

Hello World

publicerat i Allmänt;

Im SO back! Efter en hyfsat tung och mörk ledighet så är jag nu tillbaka gladare än någonsin! Solen och snön är här och jag känner mig så otroligt lycklig!



Jag har börjat min utb till uska och denna första vecka har varit helt jävla underbar. Jag mår toppen, barnen mår toppen, de går toppen i skolan, de går toppen på förskolan.... Allt är helt enkelt toppen... Jag vet inte riktigt hur de kan bli bättre just nu, alla mina tidigare problem känns så sjukt avlägsna och små. Jag kan se mitt liv utspelas hur bra tre terminer framöver och efter de kommer de bli så spännande och se vart jag kommer hamna för att jobba.



De har verkligen vart endel tuffa år för mig och jag har hela tiden undrat när de ska ta slut när de ska vända, så att jag är mer glad än förtvivlad. Nu är den tiden här, jag lämnar de som varit och tar mig an nya saker och inget ska få stoppa min lycka nu!



Min nyårslöfte – Älska dig själv så som du vill att andra ska älska dig



Jag är en människa som fogar mig ofta för andras lycka, jag tar på mig omvårdar rollen lätt och sätter mig själv i andra hand. Men nu ska de bli ändring på detta, jag ska se till mig själv mer och alltid sätta mig och barnen i första rum, inte bara barnen. De behöver att jag orkar och är en fungerande individ och förälder för att de ska må bra.

Så de kommer bli mer träning, mer umgås med vänner, mer go mat, mer pluggande och framför allt mer aktiviteter med barnen som vi alla gillar.



Ja är otroligt duktig på att predika för folk om att man måste ta hand om sig själv för att kunna ta hand om ngn annan osv. Ja kan allt i teorin men är inte alltid så duktig på att följa mina egna råd och rekommendationer, vilket är ngt jag måste börja tänka på. Man ska ju trotts allt leva som man lär!