Norea 1år

publicerat i Norea 9-12 månader;
Våra lilla bebis har blivit ett barn, den 30 augusti 2010 kl 01.57 kom våran lilla flicka till världen. Nu kan hon gå, stå, prata och en massa andra häftiga saker. Är så otroligt stolt över vårat lilla mirakel hon har just suttit och vyssat sin docka som hon fick av sin farmor. Tack för alla fina presenter som vi har fått av alla!!!
Lillan just innnan vi ska skära tårtan på hennes barnkalas i söndags.
Här är lilflickans fina tårtor som Simon bakade åt henne.

mycket har hänt

publicerat i Allmänt;

Vi har haft kräftskiva med våra kära vänner ♥
Våra älskade grannar har fått sitt andra barn, lilla söta Haley.

Club havanna

publicerat i Norea 9-12 månader;
Igår kväll så var jag och Eric ute med ett par kompisar på Socialize, de va Club Havanna. Salsa, reggeton och afrikansk musik, super härligt önskar bara att de hade spelat mer afrikansk musik :P
Norea var hos sin farmor och de gick super bra on är så duktig lillan. Idag så har hon även bajsat och kissat på pottan för första gången =) Jag blir så stolt över henne!
I eftermiddags så var vi ute i min farmor och farfars stuga, blev bjuden på go middag och efterrätt och lillan fick springa omkring på gräsmattan.
Eric har varit och spelat match mot Umedalen och de vann med 7-1, ganska överlägset! Min älskling gjorde 3 mål, snacka om att han är duktig!

Så underbart!

publicerat i Allmänt;
Har nu varit iväg 4 dagar och bara njutit med goa vänner och go mat. Vi har varit med ung förälder till Tavelsjö läger gård och umgåtts. De är varit så extremt trevligt, barnen har fått leka med varandra och vi vuxna fått umgås med varandra. De har varit välbehövligt att få sitta och prata skit hela kvällarna med någon som är i samma sitts. Vi har ju alla fått barn när vi va ungefär lika gamla så alla går vi egenom ungefär samma sak. Skönt att få höra att man inte är själv i många jobbiga saker. Men även att få dela med sig av alla galda stunder med sitt barn. Stort tack till Maria och Fredrik och alla andra som hjälpt oss!
Skönt att få vara hemma nu, även om de känns konstigt. Plus att nu hamnar man helt plötsligt så långt ifrån de flesta, tråkigt!

Present =P

publicerat i Norea 9-12 månader;
Ja kära läsare, I need help!
Vad ger man till en flicka som fyller 1?
Hon är glad full av energi och älskar mat! Går, pratar och jaa skrattar. Mammakär och självständig på samma gång, de är mitt lilla mirakel jag pratar om så klart. Hon blir 1år den 30 Augusti, så stor hon har blivit. Struttar om kring här i lägenheten som att hon alltid har gått och är super stolt.
Men hjälp mig nu, behöver lite små tips har redan en idé på en stor grej hon ska få.
Help me out!

Mammas hippie flicka ♥

Pillergöra

publicerat i Allmänt;
Har suttit och pillat med inbjudningskorten till Noreas kalas, gör dem själv för att de ska vara mer personligt. Men de är lite svårt men extremt roligt! Skulle kunna sitta hur många timmar som helst och pyssla. Kan lägga ut bilder när jag är klar med dem, blir nog att göra ett kort till Bryan också som ska ha dop.
Idag har varit en lugn och skön dag en sväng på stan och sedan en promenad här hemma i skogen. Pysslat lite också som sagt, och gjort go mat. Fisk med ris och philadelfia sås :D
Nu CSI och sedan sängen =)
Natti natti

Go mat!

publicerat i Allmänt;
Idag vaknade jag upp med ordentlig magknip och mådde illa, trodde jag hade fått magsjuka. Toppen! Nej de var inte de efter några till timmars sömn och lite försiktig frukost så försvann illa måendet. Har haft lite små ont i magen hela dagen men inte mått nåmer illa.
Blev en sväng till barnenshus och babyproffsen för ett regn överdag till vagnen, sällskapade med Simon och Carro och Matheo. Lillan har fått gå på stan bokstavligen talat. Hon går ju nu nästan helt obehindrat, de är så roligt att se! Våran lilla flicka är inte en bebis nå längre utan ett barn!
Vi blev bjudna på middag ikv utav våra fina grannar, de var colombiansk mat. Typ piroger med kebebkyckling i och guacamole, sallad och konserveradmjölk. De var helt klart super gott!
Nu blir de att se CSI och sedan sova imorgon är de en ny dag med nya tag =)

Fotboll

publicerat i Allmänt;
Idag har varit en grå dag men mysigt. Började med lite morgon mys på eftermiddagen medans lillan sov. Vi låg i soffan och såg på Plastikkirurgerna och åt lunch. Efter de blev de att göra sig iårdning och åka och titta på fotboll. Eric blev hämtad av laget och mamma och pappa hämtade mig och Norea. Vi åkte en sväng förbi dem och sedan till Flurkmark där matchen var, kul att lillebror följde med. Erics lag vann iaf med 3-2!
Lillan somnade i bilen påväg hem från matchen

Helg

publicerat i Allmänt;
Hemma nu och de är helg och jag är ledig. Super härligt, borta bra men hemma bäst ;) Trivs jätte bra hos mamma och pappa men jag har ju som flyttat hem ifrån. De är en annan känsla då. Idag har jag varit med Anna och Benjamin på Nolia, har varit riktigt trevligt. Ikväll så blir de att ta de lugnt vi ser på filmen som är på 5an och äter onyttigheter. Lite bilder från våran lilla utflyckt med traktorn