Mysigt

publicerat i Allmänt;
Idag har vi varit på öppna förskolan på Ersboda familjecentralen, riktigt mysat att få träffa dem igen. Vi har haft 3 veckors uppehåll, mycket hinner hända med våra småttingar på 3 veckor. Vi pratade skit och fikade, våra små åt så klart lunch. Mellanmål blev de på bussen påväg in till stan, så fort Norea hade ätit klart somnade hon, skönt för henne. Mamma och pappa kom förbi oss för att underhålle Norea så jag skulle få något gjort. De gick med rakert fart när jag inte behövde anpassa mig till lillan.
Nu ska jag lyssna på lite musik och försöka slappna av =)

Intensiv

publicerat i Norea 6-9 månader;
Våran dotter har blivit väldigt intensiv, hon ska vara med hela tiden. De går inte att lämna henne själv med ett dussin leksaker och gå och kissa utan att hon börjar gråta. Då slutar hon inte gråtta heller förän man tar upp henne. När hon då väl är i famnen blir hon som en ål. Kan inte sitta still utan ska upp och stå och gå.
Nu har vi iaf sänkt ner hennes säng till botten, tidigare idag så ställde hon sig upp isängen. Mitt hjärta började rusa och jag halv sprang in i sovrummet för att hinna ta henne innan hon föll över kanten!

När jag hade varit hemma större delen av dagen kände jagatt jag måste komma ut, få träffa folk. Även om de inte pratar med mig lr något sådant så är jag iaf med vuxna människor. Norea tar kol på mig, ja älskar henne men fan vad hon tar enegri av en när hon är på de humöret. Tog mig iaf in till stan och shoppade mer haha!

Detta i present till min älskling, som grattis till att han har fått jobb.

Detta till mig själv =)

Den här filten till oss att ha i soffan, ska införskaffa vita kuddar också.

Natti natti

Shopping

publicerat i Allmänt;
Antar att de blivit kännt nu att jag tycker om att shoppa =P Igår så var jag och åt frukost med mamma på Caféhouse, sedan tog jag hål i näsan. Gjorde inte alls så ont som jag trodde att de skulle göra faktiskt. Så nu har jag hål i näsan också ;) Efter de åkte jag och Charlotta ut till Ica Maxi och Strömpilen, blev såklar en hel del shopping. Två linne bodys till Norea och en blus från Lindex, och en rosa sol hatt från H&M. Jag köpte tre par trosor på Lindex och två t-shirtar på H&M. Handlade lite nödvändig på Ica Maxi och sockar till Eric.
Middag blev de på Café Göteborg med min goa moster, vi tog oss varsin plocktallrik. De var faktiskt riktigt gott men kanske lite för mycket oliver för min smak. Jag har ju inte lärt mig äta dem än, tyvärr. För många hälsotalrikar lr liknande har de med oliver i stora mängder eftersom de är så nyttigt.


Har varit ute på en promenad idag, får se vad dagen bjuder på kanska blir en till promenad.

Kärlek

publicerat i Allmänt;

Jag trodde jag var smart
Riktigt smart
Men sanningen är den
Att jag är galen
Galen i dig ♥

110425

publicerat i Allmänt;

Kärleken går inte att tygla, inte ens om man vill. Omfamna den och låt den förgylla dig!

Påskmiddag

publicerat i Allmänt;

Igår kväll så var vi och åt påskmiddag hos mamma och pappa, jätte trevligt otroligt gott var de. Buffé med allt man kan tänka sig att äta. Trevligt sällskap så klart också, gick över till grannarna och hoppade lite stuttsmatta.

Har nu jobbat hela helgen och ska jobba imorgon också, trivs super bra! De är klart att de är ju inte helt enkelt alla gånger att jobba med sjuka människor men för de mesta så går de ju jätte bra =)

Grillning blev de ikväll med våra goa grannar Simon, Carolin och Matheo. Blev en sen middag men de var de värt, hur gott som helt och vilken sommar känsla. Först vara ute och grilla och barnen lekte sedan in och äta så mycket mat så de känns som man ska spricka. Nu är vi hemma Simon och Eric sitter och spelar FIFA, så klart. Ska snart gå isäng börjar tidigt imorgon bitti.

 

Vilken kväll

publicerat i Allmänt;
Igår firade vi med jordgubbar och champanj! Sedan for vi ut och åt på Allstar för att avsluta kvällen på megazone där killarna spelade facerzone. Vi var ett helt gäng som var ute och åt och spelade, jag spelade inte umgicks med Kattis ist. Hade nog roligare ;) Men de är ju kul att de finns härliga människor som vill göra saker på en torsdag kväll. Kommer in bilder senare, har de på mobilen så jag mmsar väl de. Nu ska jag göra mat, börjar jobba om ett tag så måste få i mig mat innan de. =)

STOLT!

publicerat i Norea 6-9 månader;

Just nu är jag en så stolt mamma och fästmö! Eric har fått jobb, hel tids jobb! Jag är så extremt stolt över honom, de är inte illa att ha fått sitt första heltidsjobb när man är 21 år! Sedan så fick han de fast de hade anställt så många som de skulle men han fick de iaf =) För att han gjorde ett så bra intryck! Ojoj oj vilken karl jag har! Älskar honom så otroligt mycket! ♥

Norea börjar bli en stor flicka, hon har börjat ställa sig upp. Sedan så vill hon gå helt tiden, hon blir jätte frusterad när hon intetar sig någon stans. Nu ska jag gå och vara mamma.

Jobb

publicerat i Allmänt;

De känns så skönt att ha fått komma igång och jobba igen, de har ju varit några dagars uppehåll. Ska jobba hela helgen nu, plus några strödagar här och där. De kommer bli toppen, lite extra pengar och så håller jag igång inför sommaren. Nu ska jag spela lite sims =)

påskpynt

publicerat i Allmänt;

Idag har vi varit på öppna förskolan och gjort lite påskpynt och annat roligt. Fått super go mat, pasta och kykling i creamfresh och chilisås! Man åt ju helt klart för mycket! Blev lite annat också, igår var de shopping dag. Blev 3 bodys, ett par byxor, två pjamasar och en mössa åt Norea. Helt klart fina grejer, alltid lika kul att handla åt henne. Fyndade en top åt mig själv också, kommer passa bra till de svarta jeansen som jag ska köpa. Time for food!

Scrapbook

publicerat i Allmänt;

Jag är så sugen på att scrapbooka! men jag har inga bilder så de blir lite svårt, köpte lite fjädrar och stickers som jag ska lägga in. Måste bara framkalla bilder nu =) ser fram emot de, jätte mycket!!! Tror jag ska ta mig för att framkalla lite bilder så jag kan scrapbooka igen!

Mycket!

publicerat i Norea 6-9 månader;

Ja just nu är de mycket, snart sommar och massa ska fixas och massa man ska tänka på. Men lillan börjar må bättre iaf, hon sover fortfarande dåligt på nätterna men desto mer på dagarna. Men de känns som att vi börjar se ett slut på de här elendet. 
Satt igår och tittade i Ellos sommar katalog, de finns så mycket fint! Bestämde mig för att köpa endel lägger ut bilder när jag har klickat hem de =)

hantverk

publicerat i Allmänt;
Nu är jag klar med min stickning, ja de tog ett tag men nu är de iaf klart. Stickade en halsduk till norea i gult och rosa, den blev riktigt fin, jag är imponerad av mig själv. Funderar på om jag ska sticka något mer åt henne, bev ju en hel del garn kvar.. vi få se. bild kommer senare nu sover lillan.

Solsken

publicerat i Allmänt;
Solen skiner och vi har taigt oss ner på stan idag för att glassa i solen med en glass. De har varit super varmt ute och jätte skönt. Men jag önskar helt klart att de vore sommar, så skönt de hade varit. Jag önskar så att jag kunde åka bort en månad lr något och när vi kom hem är de sommar.

Vore skönt att åka hit ett tag och bara ta de lungt, bort från alla problem.

Chokladbollar

publicerat i Allmänt;

Fick inpuls och ville baka chokladbollar, så jag gjorde de. De blev riktigt goda, te för halsen blir de till de.

Lillans rum

publicerat i Norea 6-9 månader;
Sitter och funderar på hur vi ska inreda lillans rum, just nu är de ett allt i allorum. Hitade lite fina möbler på ikeas hemsida och gardiner på jotex.se men vi får se. Jag är mer sugen på att göra hennes rum i vit med lila accesoarer, de är bara svårt att få tag i fina vita barnmöbler.

Hittade även den här söta kanninen på Julias vita drömmar.

Promenad

publicerat i Allmänt;

Nu har vi varit ute på en promenad med Matheo och Carolin, de är ju så fint väder. Tråkigt att man inte är riktigt frisk, de är ju en bra dag att hitta på något. Norea ligger och sover nu, nee nu kommer honhär i pappas famn.


Akuten&middag

publicerat i Norea 6-9 månader;
Ja dagen har väl varit sådär lagomt kaos, vi har pratat ett tag nu om att ringa 1177 för att kolla vad vi kan göra åt lillans hosta. De tyckte att vi skulle åka in och kolla för att vara säkra och för att få några tips. Vi blev sittande där i ca 2 timmar för att få höra att hon skulle få alvedon och nässpray. SUCK! Men nu vet vi iaf att de inte är någon fara. Tack mamma och pappa som ställer upp och skjusa och hålla mig sällskap på akuten i dessa timmar.
När de var avklarat så åkte jag till Charlotta och Simon för att umgås och äta middag, Eric for till The Studio och blev fotad(kort kommer senare). Hade super trevligt med go middag, tre rätters ;) Eric kom när han var klar, han och Simon spelade lite fifa :P Lillan var lite gnällig men de gick endå bra. Nu är vi hemma efter att ha blivit hem skjusade av Charlotta och Simon, super snällt. Blir väl att dricka lite te och sen sova, är trött.

Saft till sjuklingen våran.

feber

publicerat i Allmänt;
Ja feber har jag också åkt på, alltså kom igen kan man ha mer otur?! Brinner upp, har ont i ryggen, mensvärk, ont i magen.. snälla GIVE ME A BRAKE! Älsklingen är och köper cola och ägg åt oss, typiskt oss med ägg. Ägg och citronmajonäs, helt klart en av de bättre sakerna som finns. Nu vila tills vi ska äta och mysa. Lillan sover som en stock hon är ju lite förkyld så hon sover mycket och vill vara mycket i famnen. Mysigt kan vissa tycka, de blir helt fel när man lärt henne att sova själv tidigare. Men de går över. 

ush!

publicerat i Allmänt;
Vilket tragiskt samhälle vi lever i!
När jag skulle gå på bussen idag fick jag ingen hjälp, busschafören sänkte inte ens ner bussen! Folk satt bara och tittade på mig. Jag blev så irriterad när jag inte fick hjälp, trotts att folk så att jag hade problem. Så jag såg till att fixa de själv men som straff för de så gjorde jag illa mig i ryggen. Alltså Sverige vart är sevilquraget? Är de verkligen såhär vi ska behandla varandra?!

Förutom de så mår jag ju halvkast, ont i magen(och ryggen så klart) vet inte om jag ätit något dåligt lr vad de är. Känns tungt att inte få vara frisk!

I´m back

publicerat i Allmänt;
Nu är jag tillbaka vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än så egentligen...