Fina Stina :)

publicerat i Allmänt;
 
Idag fyller fina Stina år :) Så stort grattis till henne på hennes dag!
Vi har vart där idag med blommor och fikat, barnen fick leka av sig lite också. Sedan bar de av in till stan och vara med Dahlia och Jennica med barn, blev ett oväntat inköp dock, inte alls jätte behövligt för min samling. Men oj så jag ville ha dem, så jag slog till, de va ju endå på rea :) 
Visst är de underbara?!?! :)
Min söta, coola och charmiga dotter ♥ 
 

4H-gården och Hissjö

publicerat i Allmänt;
 
Igår var vi på 4H-gården vid Nydala en sväng, men de va kallt och blåste så blev bara en snabbis så Norea fick se alla djuren. Sedan åkte vi ut till hissjö åt jordgubbar och glass, lekte, snackade drack en heldel kaffe och sedan go mat :) 
Hade en riktigt trevlig stund med Erica och pappa som kom senare :)
 
Idag så har mensvärken gjort sig kraftigt påmind hela dagen så vart riktigt lugnt hemma, endast vikt tvätt. Nu känner jag mig helt slut men ska ta mig i kragen och träna lite sedan en varm dusch och hoppa isäng :)
Vad gör du ikv? :)

Måndag

publicerat i Allmänt, Melvin 1-2år;
Helgen har vart underbar, vart och badat på Nydala, vart på kalas, middag men vänner och massa mys. Norea har sovit borta helt själv hos min fina vän Dahlia, hon va så duktig och hade jätte roligt! Så stort tack till Dahlia som tog sig än mitt lilla troll :)
 
Idag så har de vart pissväder så vi har vart inne hela dagen nästan, ända fram tills vi skulle på stan och träffa mamma för middag på Donken. Va firande för lillmannen, han fick jätte fina kläder av henne, perfekt för dagis starten i höst. 
Hade en trevlig stund med mat, glass och kaffe, sedan liten stund på bibblan.
Men jag är så otroligt sur och less på att inte få åka med bussen!!! Vi fick vänta en timme på att de skulle komma en buss som vi fick plats i! Norea började grina när andra bussen for och jag sa att vi inte kunde åka med, de är inte okej att föräldrar med små barn ska behöva stå i timmar och vänta på en buss! De måste gå att köpa bussar med större utrymmen för vagnar så fler får plats! Känner hur jag börjar koka inombords bara jag tänker på det!

De absolut bästa!

publicerat i Allmänt, Melvin 1-2år, Norea 2-3år;
Mina två underbara fina barn! De är så fina mot varandra, myser, leker, häntar saker åt varandra, busar, matar varandra, delar på allt. De är helt underbart att se vilken fin syskonkärlek de är, jag känner mig så lyckligt lottad att jag fått dessa två mirakel. Att få se dem varje dag, växa lära sig nya saker, hur fina de är mot varandra och andra. De är helt klart de absolut bästa som har hänt mig och kommer alltid att vara. De är dem jag prioriterar högs och alltid först! Vilken otrolig lycka! Trotts alla motgångar och alla dåliga dagar så får dem mig alltid att må bättre och se de positiva. Jag älskar dem över allt och kommer alltid göra de ♥
 

Busplaneten

publicerat i Allmänt, Melvin 1-2år;
Idag har vi vart på busplaneten, vilket va super roligt! Barna fick springa av sig ordentligt, leka och busa :) Blev så klart glass och sånt gott också som hör till. Jag trodde båda barna skulle vara helt slut när vi kom hem och hade ätit middag men aj där fick jag. De va i fullt ös till läggdags och vaken 45 min längre än vanligt! 
Sen så måste jag ju bara berätta att Melvin går mer än vad han kryper nu, lillpojken min! Han börjar bli stor! :)
 

Äventyrslekpark

publicerat i Allmänt;
Idag var vi till Tomtebo på deras äventyrs lekpark, de va super mysigt. Dahlia och Sofia var med oss, fikade och lekte tills vi blev less. Efter de promenad till Ålidhem och sedan buss hem, middag massa bus och sen sängdags för barnen. Jag ska tvätta ikv har redan börjat, välbehövligt vill jag lova. Har slarvat ordentligt med tvätten sen jag blev sjuk.. vilket jag vart i en vecka nu. Ni som har små barn vet ju vilka tvätt högar de hinner bli på en vecka! känns helt galet hur mycket kläder de går åt :P
 
Imorgon blir de väl något annat skoj, försöker hitta på en massa nu på dagarna så Norea inte kan sova. De är så mycket bättre när hon sover på nätterna ist för en timme på dagarna. Hon klev nämligen upp strax efter 5 imorse, då va jag inte på jätte bra humör men va gör man...
 
Har även vart och nyttjat min fina morsdags present som jag fick, så nu är jag långhårig igen! Känns helt underbart, aldrig mer kortare hår haha :)

Ett år!

publicerat i Melvin 6-12månader;
Nu är min älskade lilla pojke ett år! De känns helt galet och jag vet inte riktigt hur tiden kan ha gått så fort, att igår sitta och tänka igenom hela förlossningen känns bara knasigt för jag kommer ihåg allt så väl. Men de va verkligen underbart att få upp min bebis på bröstet efter allt trubbel han ställde till med i magen :) Även om de kom tre månader av kolik, och nu är astma och eksem ett vardagligt moment. Men så mycket har hänt med min lilla pojk, han går, pratar enstaka ord, klättrar överallt, äter vanlig mat och så mycket mer. 
 
Igår så var de kalas här hemma hos oss, trotts att min ugn gick sönder på fredag eftermiddag. Ska få en ny imorgon bitti! Så blev att köpa en cupcake maker och göra en massa cupcakes, två tårtor och så fixade pappa och Erica bullar :) Sååå de blev ett bra födelsedagsfika iaf! 
 
Melvin fick super fina presenter av alla, filtar, kläder, skor, leksaker osv :)
 

efter regn kommer solsken!

publicerat i Allmänt;
Idag har de regnat hela dagen, men nu när de är dags att sova snart då kommer solen och värmer! Haha !
 
Vi har inte gjort så mycket idag, mycket pga vädret, men handlat på ica inför kalaset på lördag och pantat. Sedan så har barna tagit ett lååångt bad innan läggdags. 
Imorgon så ska vi vara med Carro och hennes barn hela dagen, jag ska lämna mina barn med dem ett tag för att åka på vc och göra några ärrenden. Kommer bli toppen sen ska de sova här så jag och Carro får lite egen tid! ♥
 
Igår hade vi besök av min mamma och lillebror som kom för att uppvakta mig, va mycket trevligt och fin en så fin present!