Pain!

publicerat i Allmänt;
Alltså smärta är inte roligt alls! På jobbet kan de bli lite arga och nypas, vilket hände några gånger idag. Oj va de känns i handlederna, jag är alldelens öm =( Men iaf så är mitt liv lite stökigt just nu så jag har inte haft så mycket tid att blogga pga de. Men jag är ledig nu i 4 dagar så då ska jag försöka uppdatera er med vad som hänt och vad som hända skall.
Btw, har ingen mobil för er som försökt nå mig där. Kommentera och lämna en mail address så skickar jag kanske mitt hem nr. =)
Trevlig kväll gott folk!

Late dinner

publicerat i Allmänt;
Nu ska vi ner på stan och käka middag, sedan gå på bio. Blir nog nice, ska njuta av de fina vädret och hoppas på att vi kan sitta ute och äta =)

tack

publicerat i Allmänt;
Tack Anna för den nya fina headern! =)

Jag är helt slut, min första helg har jag gjort bort har bara en kvar nu. Jag hade turen att enbart få två av åtta helger. Idag blir de inget speciellt, ska göra så lite som möligt känner att jag måste återhämta mig. Ikv blir de iaf fotboll, eric har match mot en kollega till mig, kommer bli intressant ;) Tänkte att jg sak försöka ta kort på lillan idag när hon går, kan bli lite svårt men jag ska göra mitt bästa. Sen så får vi väl som om de är bra nog lr om ni får vänta ett tag till. Nu ska jag passa på och äta medans lilla sover.

Första stegen!

publicerat i Norea 9-12 månader;
Måste bara flika in at våran lilla flicka har börjat ta steg nu! Hon kan gå några få steg mellan mig och Eric, de är så underbart att se henne. Hon växer så fort och är så stolt över varje ny grej hon lär sig. Kan tänka mig att de är väldigt snart som hon springer omkring runt benna på en =) Längtar lite ♥ Första steget tog hon den 17 Juni och efter de så blir de fler och fler steg för var dag.

Första helgen

publicerat i Allmänt;
Nu har jag jobbat min första helg, de har gått bra. Jag är dock väldigt trött och känner mig ganska sliten just nu. De var iaf mycket lättare än vad jag hade föreställt mig. Men så klart är de jobbigare med tanke på att de är mindre personal men nästan lika mycket att göra. Tur att jag har så fina kolleger att jobba med! Har ätit en go middag med grannarna, kyckling taco blev de. Nu ska jag göra så lite som bara möjligt innan de blir att lägga sig tidigt!

TIME!

publicerat i Allmänt;
Ja du vart tar all min tid vägen?! Känns som att jag inte har någon tid över alls. Lr alltså jag har inte så mycket tid över. Jobbar just nu heltid och vill hinna umgås med lillan och älsklingen när jag är hemma. Sen så är min tid borta... därför har jag varit extremt dålig på att blogga. Men jag blir glad vad att ni är inne och kolla min blogg iaf. Ska försöka bli bättre, ska jobba hela helgen nu så efter de.

Iaf så rullar livet på helt underbart, har varit på täfteå festivalen och fått mig en ny favvo till min samling av artister/band. Nämligen Cleo, Love it!!! Gå in här och lyssna på dem, har haft lite svårt att hitta så jag kunde lyssna på dem de finns inte så bra videos på youtube.

Har hunnit bli ett år äldre också hela 19 år är jag nu, jobbade så de blev inte nå stort firande. Men presenter har jag fått, tackar för dem! =)

Ont i rumpan!

publicerat i Allmänt;
På något vänster så har jag lyckats få igång min laddar vilket betyder att min dator funkar igen!!! =D So happy!
Iaf mycket har hänt, vi har badat på nydala, varit hos Anna och Benjamin, spenderat tid med våra fina grannar, tagit våran första cykeltur och varit  på lottas och ätit med mina föräldrar. Idag har vi cyklat så mycket så jag har ont i rumpan, kanske ska sattsa på en ny sadel =P


Idag kom de här fina kläderna hem i brevlånan, riktigt nice!

Data problem

publicerat i Allmänt;
Min dator vill inte vara med nå längre tydligen, lyckas inte få den att ladda, tråkigt! Men men vi får väl se hur de blir med de om jag köper en ny laddare lr vad jag gör. Har iaf hänt mycket men jag orkar inte ta de nu, är jätte trött helt sjukt! Nee nu ska jag sova hej då =)

värme bölja

publicerat i Allmänt;

Vi gick ut och gungade på morgonen och sedan så gick vi in och såg efter tio med Malu. Dock var de en repris som jag redan sett. Efter lunch så gick vi in till stan och till Unik, efter de blev de stan. Träffade Eric syster och mamma trevligt och sen gick vi och satte oss i SFparken. Efter de blev de en glass, ett par shorts och hem, förbi ICA och handla på sig lite mat. Coscos och majs till middag sedan leka med lillan tills hon skulle sova. Fast hon sover fortfarande inte.. Suck =)

Mamma och lillan i parken.
Natti natti

Hon står!

publicerat i Norea 9-12 månader;

Våran lilla flicka kan stå helt själv!!! Hur häftigt är inte de?! Jag blir så stolt som mamma, hon börjar ju bli en stor flicka. Hon vill klara så mycket som själv, även om hon inte kan så ska hon pröva. De är så kul, hon kommer lära sig så mycket nu de närmsta månaderna. Känns så spännande!

Stek!

publicerat i Allmänt;
Idag har vi varit ute nästan hela dagen, in för att äta lunch och middag. Känner att solen har tagit, fast jag smörjt in mig.. typiskt när man är vit.. Men de har varit en underbar dag, önskar varje vardag var så här slö ;) Lillan trivs jätte bra i solen men de tar på hon blir jätte trött. Idag somnade hon direkt eftermiddagen och de får vi igen för nu, hon sitter nämligen och leker på golvet breve mig. Hon har ju fått nya leksaker av mormor och morfar som hon är riktigt förtjust i! Älsklingen min är och jobbar hoppas på att han kommer hem snart och ha fått sålt lite. Nu ska jag fortsätta och se CSI.

Dagen efter

publicerat i Allmänt;

Idag är de dagen efter fast endå inte, hade riktigt kul igår med Max, Kattis, Erik och älsklingen. Vi var på sommardroskan, de spelade ganska dålig musik vilket alltid är tråkigt. Men sällskapet gjorde helt klar sitt! Ojoj så roligt vi hade! Träffade endel folk och fick mycket beröm om att vara så ung förälder och mig själv som person. De är en skön känsla, trotts att de är på krogen och folk är fulla. Man kan ju iaf hoppas att de menade vad de sa, dock så tror jag de =) Vill ju alltid tro de bästa om folk ;)
Tack allla vänner för igår och älsklingen men framför allt Kattis!!! ♥

Ska snart åka till mamma och pappa, de kommer och hämtar mig. Lillan är ju hos dem, hoppas de gått bra inte för att jag tvivlar över de!

Barnvakt...

publicerat i Allmänt;
Jag och älsklingen har barnvakt ikv, passade på och leka med webbkameran innan han hoppade in i duschen =)

Födelsedagskalas

publicerat i Norea 9-12 månader;
Nu har vi varit på kalas, super trevligt har de varit. Avslutade de med middag, pizza.
Här kommer en bild bomb =)
Födelsedagbarnet =)






















Allt go fika!
Picknik med alla barnen
Gäster =)
Fler gäster!
Hoppas du hade en super bra dag Matheo!

Början på helgen

publicerat i Allmänt;
Vi har fin besök av Anna Och Benjamin, de kom igår kväll. har varit jätte trevligt att ha dem här, de är här fortfarande här. Snart så ska vi på kalas, Matheo ska ha tvåårskalas. Ska bli jätte roligt Noreas första kalas.
Vi har iaf varit ute idag och tagit lite kort och gungat.

2 juni

publicerat i Allmänt;
Sitter i soffan med sprängande huvudvärk och ser på nyhetsmorgon. Solen skiner och egentligen vill jag bara vara ute men jag orkar inte. Suck! Undra hur denna dag ska sluta...

Sitter uppe

publicerat i Allmänt;
Just nu sitter jag uppe och halv sover, väntar på Eric. Vill bara att han ska komma hem så jag kan sova. Har lite svårt att sova när jag vet att han inte är hemma men kommer hem. Men men antar att jag måste försöka sova iaf. Är super trött! Lillan ligger iaf i hennes rum och sover just nu, känns jätte skönt. Trodde inte att de skulle gå så bra, ska väl inte ropa hej än eftersom kl bara är 12 men endå.
Anna har varit här ikv och umgås, nice ;)
Nee nu går jag och lägger mig pallar inte längre!

Sovmorgon

publicerat i Allmänt;
Lillan gav mig sovmorgon i morse, super skönt! Fick sova till halv 9 rena lyxen, men endå känner jag mig inte jätte pig. Idag ska vi iaf fara ut till babyproffsen och titta på en junior säng till lillansrum. Ska bli kul, hoppas bara att den inte är för dyr. Nee nu måste jag gå.. Ha en bra dag =)