Badhuset

publicerat i Norea 18-24 månader;
Idag så tog vi först sovmorgon pga att Norea ville sova, sedan åt vi frukost i lugn och ro innan vi begav oss iväg. De blev bussen till stan och sedan prommenad till badhuset, efter vägen mötte vi upp mormor. De blev några timmar i vattnet och lite bulla och saft. Efteråt duscha vi med våran nya chokladtvål och smörjde med vaniljkräm, åhh så gott vi luktade sen. De är en toppen kombo, de är båda från Body shop. När vi var färdiga gick vi hem till momo och åt go lax, ris och dillsås. Jag är helt klart tokig i fisk, skulle kunna äta de varje dag. Norea lika dant, tror vi ska börja äta de mer här hemma. Eric är ju inte ett fan av fisk, men han kan ju bli ;) Blev en lång tupplur och sedan lite mys innan vi åkte hem. Nu sitter vi här mätta i magen igen efter middagen och väntar på att Eric ska komma hem med fredagsgodis :D Lr jag väntar Norea äter bröd ist?! vem vet hon kanske inte kan vänta lr inte är sugen.
Kvällen ska iaf avslutas med fredagsmys och the voice sverige, ska bli avslappnande. Ska tigga till mig en fot och rygg massage också =D Är man gravid så är man =D
De var jätte svårt att få kort på henne när hon badade så jag är ganska nöjd ;)
Visst är hon söt i min gamla baddräkt?!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Pernilla:

Hihi ja och det förtjänar hon :) Ja, det kommer annars bli alldeles för mycket.



Haha håller med det, är man gravid så är man. Bara att be han passa upp dig ;-)

2:a kommentar, skriven , av En tonårsmammas dagbok:

Okei vad roligt att det gick så fort då =) Vissa får ju vänta i flera år innan dom blir med barn. Var första också planerat? =)



Jaha vad roligt att höra för vi har faktiskt börjat fundera på dagmamma. Vet du om dom har någon utbildning & hur många barn är det i gruppen? =)

Kram

3:e kommentar, skriven , av Martina:

Låter som en trevlig dag :)

Gud va hon va söt i den där baddräkten!

Allt bra med er?

Kram <3

Kommentera inlägget här :