Sommardag

publicerat i Allmänt;
 
 
 
Idag har de varit en fin sommardag, lite kvalmigt men inte ska man klaga! 
Jag och Norea var på ICA efter lunch och hämtade ut ett efterlängtat paket från jollyroom.se. De var liggdelen till våran syskonvagn, startset med nappflaskor och en ergonomisk skötbordsbädd. Inget förutom flaskorna var som jag/vi trodde de skulle vara. Liggdelen var större och stadigare än jag trott och skötbädden var som sackosäck aktig, mysigt. 
Norea fick vara med och packa upp allt nyköpt och man märker att hon börjar bli fundersam över att de är så mycket grejer till lillebror. Men finner sig som i de lika snabbt som de var konstigt, tur de!
 
Efter de så var de stor handling som stod på schemat, blev en sväng iväg till ICA Maxi som vanligt varje månad. Pappa hämtade upp oss när vi var klara ochskjutsade hem oss och så bjöd vi på middag och umgicks en stund. Nu ligger Norea och sover, Eric ligger och halvsover i soffan och jag ser Lotta på Liseberg och funderar på om jag ska ta en promenad efter de. Jag känner för att vara ute, kanske ska ta en springtur, ne men skämt och sido så skriker min kropp efter att få börja träna. Just nu är jag helt slut efter att ha gått upp för trapporna hem, de behöver ändras på fast de kommer nog av sig själv när lillebror kom ut :D
 
Avslutar med en bild på de fina som gifte sig igår och lillgumman som blev döpt och storebror såklart!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Elin-mamma till Jasper & pyret i magen :

Tack!! :-D
Nä, de närmar sig! Men de får ju gärna komma snart, bara gubben hinner klart takbytet så! ;)

När är din beräknad?
Kram

Kommentera inlägget här :