Ömma bröst och eftervärkar

publicerat i Melvin 0-6 månader;
Sitter just nu och ammar lillpöjken, han är en riktig snuttare! Skulle han få välja skulle han ligga vid bröstet så fort han är vaken. Men de går ju inte för sig även om de är lite svårt fortfarande att hålla honom nöjd på något annat sätt. Vilket mina bröst helt klart får känna på, bara från igår till idag då mjölken runnit till har de blivit mycket värre. Såriga blodiga bröst är nu ett faktum, som top på de så känns de typ som att de ska sprängas! Ska bli skönt när han börjar äta mer regelbundet som mjölken anpassas efter hur mycket han äter. Men de är verkligen super mysigt att amma, helt underbart att få göra de igen och att de funkar :) 
 
Lillpöjken fick ok stämpel igår när vi var på bb hemvård för koll, de gick super bra! Blev en sväng på stan efter de där vi träffade galet mycket folk, bland annat Anna och Benjamin som vi gick med ett tag. 
 
Idag har vi bara myst på förmiddagen efter sovstunden bakade Eric och Norea med Simon och Matheo.Blev bulla och kokostoppar, sedan efter middagen gjorde Eric marängbotten som vi nu snart ska avnjuta med jordgubbar och grädde! Eric's mamma och hennes sambo kom på eftermiddagen också, hon gjorde gomat till oss. Carro och Hayle kom också och åt med oss, sent blev de dock. 
 
Nu ska jag fika och sen sova! 
Natti natti!
 
Btw för er som har instagram så heter jag lilmamman där, är lite bättre på att lägga upp bilder där :) 

Kommentera inlägget här :